Madmuffins med tortilla og tacofyld

35 minutter
256 kcal

Portionsanrettede lækkerbiskner til aftensmad. Ja, tak! Prøv denne opskrift på mexicanske madmuffins.

madmuffins med tacofyld

MADMUFFINS – namme namme nam.

© wichmann+bendtsen

Madmuffins med tortilla og tacofyld

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ løg
  • ¼ peberfrugt
  • ¼ squash
  • 111 g hakket oksekød
  • ¾ spsk. tacokrydderi
  • ¼ ds. hakkede tomater
  • 2 små fuldkornstortillaer
  • 11 g revet cheddar

Topping

  • ¼ dl cremefraiche 9%
  • ¼ håndfuld frisk koriander

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Hak løg, peberfrugt og squash fint. Sautér i en gryde, til grøntsagerne er bløde.
  • Tilsæt kødet, og steg, til det er brunet.
  • Tilsæt tacokrydderi, og svits et par min. Tilsæt de hakkede tomater. Lad retten simre, til væden er kogt ind.
  • Fordel kødblandingen i 9 små tortillaer stukket ned i muffinsforme. Top med ost, og bag i ca. 10 min., til osten er smeltet, og tortillaskålene er blevet faste.
  • Servér madmuffins med cremefraiche og finthakket koriander på toppen.

TIP Madmuffins kan opbevares på køl i et par dage.

TIP Hvis du ikke kan få små tortillaer, så køb store, og skær dem til. Du kan lave tortillachips ud af resterne ved at skære ud i passende stykker, pensle med olie, drysse med krydderi og bage i ca. 10 min., til de er sprøde.