lammekoteletter med salat

Lammekoteletter med blomkålssalat

En lækker ret med lammekotelleter og frisk salat, som er klar på 20 minutter.

29. marts 2010 af I FORM

2 personer

4 lammekoteletter
½ blomkål i små buketter
200 g sukkerærter (eller -snaps)
½ dl Cultura
½ bundt dild


Fra dit basislager:
8 hasselnødder
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. olivenolie
Salt
Peber
2 skiver groft brød a 70 g


Tilberedning:

Snit blomkålen i små stykker eller buketter. Snit ærterne på langs. Vend med Cultura rørt med sennep, salt, peber og olie og noget af dilden.

Steg koteletter vendt i salt og peber på grillpande ca. 3 min. på hver side. Drys med mere dild. Server med brød til.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: