Lammefilet med aspargessalat

30 minutter
594 kcal

Dobbelt nydelse i herlig kombination.

Lammefilet med aspargessalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 250 g helt afpudset lammefilet
  • 150 g perlebyg
  • 400 g grønne asparges
  • 50 g fårefeta
  • ½ potte brøndkarse
  • ½ skalotteløg i tynde ringe
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. let vineddike
  • Salt
  • Peber
  • Ev. nogle små sorte oliven

Tilberedning

Gnid lammet i salt, peber og olie, brun det på panden, og steg det færdigt i ovnen i ca. 15 min., til det er rosa indeni.

Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Rør en dressing af løg, olie, eddike, salt og peber, og vend den lune, afdryppede byg heri.

Knæk enderne af aspargesene, og høvl dem i flager, der vendes i byggen. Drys med feta og masser af brøndkarse.