Sunde opskrifter Aftensmad Lammefilet... Lammefilet med aspargessalat 30 minutter 594 kcal Dobbelt nydelse i herlig kombination. Af I FORM-redaktionen 5. april 2011 Lammefilet med aspargessalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 250 g helt afpudset lammefilet 150 g perlebyg 400 g grønne asparges 50 g fårefeta ½ potte brøndkarse ½ skalotteløg i tynde ringe 1 tsk. olivenolie 1 tsk. let vineddike Salt Peber Ev. nogle små sorte oliven Tilberedning Gnid lammet i salt, peber og olie, brun det på panden, og steg det færdigt i ovnen i ca. 15 min., til det er rosa indeni.Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Rør en dressing af løg, olie, eddike, salt og peber, og vend den lune, afdryppede byg heri.Knæk enderne af aspargesene, og høvl dem i flager, der vendes i byggen. Drys med feta og masser af brøndkarse. AspargesLam