Lammefilet med aspargessalat

30 minutter
594 kcal

Dobbelt nydelse i herlig kombination.

Lammefilet med aspargessalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 250 g helt afpudset lammefilet
  • 150 g perlebyg
  • 400 g grønne asparges
  • 50 g fårefeta
  • ½ potte brøndkarse
  • ½ skalotteløg i tynde ringe
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. let vineddike
  • Salt
  • Peber
  • Ev. nogle små sorte oliven

Tilberedning

Gnid lammet i salt, peber og olie, brun det på panden, og steg det færdigt i ovnen i ca. 15 min., til det er rosa indeni.

Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Rør en dressing af løg, olie, eddike, salt og peber, og vend den lune, afdryppede byg heri.

Knæk enderne af aspargesene, og høvl dem i flager, der vendes i byggen. Drys med feta og masser af brøndkarse.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background