Lammefilet med aspargessalat

Dobbelt nydelse i herlig kombination.

6. april 2011 af I FORM

2 personer


250 g helt afpudset lammefilet

150 g perlebyg

400 g grønne asparges

50 g fårefeta

½ potte brøndkarse


Fra dit basislager:


Tilberedning

Gnid lammet i salt, peber og olie, brun det på panden, og steg det færdigt i ovnen i ca. 15 min., til det er rosa indeni.

Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Rør en dressing af løg, olie, eddike, salt og peber, og vend den lune, afdryppede byg heri.

Knæk enderne af aspargesene, og høvl dem i flager, der vendes i byggen. Drys med feta og masser af brøndkarse.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: