Lammefilet med aspargessalat

30 minutter
594 kcal

Dobbelt nydelse i herlig kombination.

Lammefilet med aspargessalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 250 g helt afpudset lammefilet
  • 150 g perlebyg
  • 400 g grønne asparges
  • 50 g fårefeta
  • ½ potte brøndkarse
  • ½ skalotteløg i tynde ringe
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. let vineddike
  • Salt
  • Peber
  • Ev. nogle små sorte oliven

Tilberedning

  • Gnid lammet i salt, peber og olie, brun det på panden, og steg det færdigt i ovnen i ca. 15 min., til det er rosa indeni.
  • Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Rør en dressing af løg, olie, eddike, salt og peber, og vend den lune, afdryppede byg heri.
  • Knæk enderne af aspargesene, og høvl dem i flager, der vendes i byggen. Drys med feta og masser af brøndkarse.