Lam i spinat

Sund favorit med sprøde indslag.

29. marts 2010 af I FORM

2 personer

250 g afpudset mørt lammekød
1 glas korma eller madras curry
400 g hel, gerne storbladet, spinat
1 granatæble
100 g risblanding (grove og vilde ris)

Fra dit basislager:

1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
1 hakket frisk eller tørret chili
Evt. lidt hakket frisk ingefær
1-2 spsk. god, kraftig karry
1-2 tsk. olie (gerne neutral)
Salt
Peber

Tilberedning

  • Kog risen efter anvisning på pakken. Skær kødet i store tern, drys med salt, peber og karry, og brun det i olie i en gryde.
  • Kom løg, hvidløg, chili og ingefær ved sammen med 1 dl vand. Læg låg på, og lad det simre i 5-10 min. Rør så curryen i, og smag til - det skal være stærkt. Kødet skal være rosa indeni.
  • Skyl spinaten grundigt, og vend den i gryden, til den klasker sammen. Server med kogt risblanding til, og drys med granatæblekerner.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler