Lam i spinat

30 minutter
594 kcal

Sund favorit med sprøde indslag.

Lam i spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 250 g afpudset mørt lammekød
  • 1 glas korma eller madras curry
  • 400 g hel, gerne storbladet, spinat
  • 1 granatæble
  • 100 g risblanding (grove og vilde ris)

Fra dit basislager:

  • 1 hakket løg
  • 2 hakkede fed hvidløg
  • 1 hakket frisk eller tørret chili
  • Evt. lidt hakket frisk ingefær
  • 1 spsk. god, kraftig karry
  • 1 tsk. olie (gerne neutral)
  • Salt
  • Peber

Tilberedning

  • Kog risen efter anvisning på pakken. Skær kødet i store tern, drys med salt, peber og karry, og brun det i olie i en gryde.

  • Kom løg, hvidløg, chili og ingefær ved sammen med 1 dl vand. Læg låg på, og lad det simre i 5-10 min. Rør så curryen i, og smag til - det skal være stærkt. Kødet skal være rosa indeni.

  • Skyl spinaten grundigt, og vend den i gryden, til den klasker sammen. Server med kogt risblanding til, og drys med granatæblekerner.