Lam i spinat

Sund favorit med sprøde indslag.

29. marts 2010 af I FORM

2 personer

250 g afpudset mørt lammekød
1 glas korma eller madras curry
400 g hel, gerne storbladet, spinat
1 granatæble
100 g risblanding (grove og vilde ris)

Fra dit basislager:

1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
1 hakket frisk eller tørret chili
Evt. lidt hakket frisk ingefær
1-2 spsk. god, kraftig karry
1-2 tsk. olie (gerne neutral)
Salt
Peber

Tilberedning

  • Kog risen efter anvisning på pakken. Skær kødet i store tern, drys med salt, peber og karry, og brun det i olie i en gryde.
  • Kom løg, hvidløg, chili og ingefær ved sammen med 1 dl vand. Læg låg på, og lad det simre i 5-10 min. Rør så curryen i, og smag til - det skal være stærkt. Kødet skal være rosa indeni.
  • Skyl spinaten grundigt, og vend den i gryden, til den klasker sammen. Server med kogt risblanding til, og drys med granatæblekerner.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: