Lam i spinat

Sund favorit med sprøde indslag.

Lam i spinat

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

250 g afpudset mørt lammekød

1 glas korma eller madras curry

400 g hel, gerne storbladet, spinat

1 granatæble

100 g risblanding (grove og vilde ris)

Fra dit basislager:

1 hakket løg

2 hakkede fed hvidløg

1 hakket frisk eller tørret chili

Evt. lidt hakket frisk ingefær

1-2 spsk. god, kraftig karry

1-2 tsk. olie (gerne neutral)

Salt

Peber

Tilberedning

  • Kog risen efter anvisning på pakken. Skær kødet i store tern, drys med salt, peber og karry, og brun det i olie i en gryde.
  • Kom løg, hvidløg, chili og ingefær ved sammen med 1 dl vand. Læg låg på, og lad det simre i 5-10 min. Rør så curryen i, og smag til - det skal være stærkt. Kødet skal være rosa indeni.
  • Skyl spinaten grundigt, og vend den i gryden, til den klasker sammen. Server med kogt risblanding til, og drys med granatæblekerner.

næringsindhold pr. person

Energi: 594 kcal

Protein: 40,1 g

Fedt: 17,9 g

Kulhydrat: 73,5 g

Kostfibre: 11 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: