Kyllingelår med quinoa-tabbouleh

30 minutter
521 kcal

Kylling og tabbouleh er et sundt og nemt valg til aftensmaden. Normalt bruges der bulgur eller couscous til tabbouleh, men i denne opskrift bruger vi quinoa, som har flere proteiner og derfor mætter mere. Velbekomme!

Tallerken med kyllingelår og quinoa

Kyllingelår med quinoa-tabbouleh

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g quinoa, lys
  • 4 kyllingeunderlår
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • 250 g små tomater, gerne i forskellige farver
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld basilikum

Vinaigrette:

  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 1 nip havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 gr. Kog quinoa ifølge emballagens anvisning, og lad den efterfølgende køle af i en sigte.

  • Gnid kyllingelårene med olie. Drys med salt, og steg dem i 25 min. i ovnen.

  • Skær tomater i halve, og skær krydderurterne groft. Pisk vinaigretten sammen, og smag til.

  • Bland quinoa med tomater, krydderurter og 2 spsk. vinaigrette. Anret med lune kyllingelår.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background