Kyllingelår med quinoa-tabbouleh

30 minutter
521 kcal

Kylling og tabbouleh er et sundt og nemt valg til aftensmaden. Normalt bruges der bulgur eller couscous til tabbouleh, men i denne opskrift bruger vi quinoa, som har flere proteiner og derfor mætter mere. Velbekomme!

Tallerken med kyllingelår og quinoa

Kyllingelår med quinoa-tabbouleh

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g quinoa, lys
  • 4 kyllingeunderlår
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • 250 g små tomater, gerne i forskellige farver
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld basilikum

Vinaigrette:

  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 1 nip havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 gr. Kog quinoa ifølge emballagens anvisning, og lad den efterfølgende køle af i en sigte.

  • Gnid kyllingelårene med olie. Drys med salt, og steg dem i 25 min. i ovnen.

  • Skær tomater i halve, og skær krydderurterne groft. Pisk vinaigretten sammen, og smag til.

  • Bland quinoa med tomater, krydderurter og 2 spsk. vinaigrette. Anret med lune kyllingelår.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background