Sunde opskrifter Aftensmad Kyllingesa... Kyllingesalat med quinoa, broccoli og grøn pesto 30 minutter 515 kcal En frisk og mættende salat, der er perfekt til både frokost og aftensmad. Af Martin Kreutzer og Signe Moesby Leth 24. marts 2017 Kyllingesalat med quinoa, broccoli, ærter og grøn pesto Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 kyllingebrystfileter 1 dl quinoa ¼ broccoli, 100 g i små buketter ½ avocado, i fine skiver 1 dl ærter 1 dl blåbær 1 dl rødkål, fintsnittet 1 håndfuld frisk basilikum 8 grønne oliven Grøn pesto 40 g pinjekerner 3 håndfuld frisk basilikum ½ dl olivenolie Saft fra ¼ citron 40 g parmesan, fintrevet fed hvidløg, tilpas mængden til din smag 1 tsk. hvedegræspulver eller spirulina eller matcha. Kan udelades Havsalt Kværnet sort peber Sådan laver du kyllingesalat med grøn pesto Steg kyllingefileterne, og kog quinoaen i henhold til instrukserne på emballagen. Lav pestoen imens. Put alle ingredienserne, undtagen hvidløg, i en blender, foodprocessor eller minihakker. Kør, indtil du har en lækker og cremet pesto. Smag til med presset hvidløg og eventuelt ekstra salt, peber og krydderurter. Lav salaten klar ved at mixe alle ingredienserne. Tilsæt 2 spsk. pesto, og vend salaten godt. Servér salaten i to skåle med ekstra pesto ved siden af. QuinoaKyllingBroccoli