Quinoa-tabbouleh med agurk og græskarkerner

20 minutter
577

Quinoa er en proteinrig superfood. De små frø er fyldt med sunde fordele, og her giver vi dig opskriften på quinoa-tabbouleh, som kun tager 20 minutter. Velbekomme!

Tabbouleh med quinoa

Kan du heller ikke få nok af den supersunde quinoa? Her er endnu en opskrift du skal prøve

© wichmann+bendtsen

Quinoa-tabbouleh med agurk og græskarkerner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g quinoa
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. græskarkerner
  • 4 forårsløg
  • ½ agurk
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld mynte
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 lime, saften

Sådan gør du

  • Skyl og kog quinoa efter emballagens anvisning. Lad quinoaen køle lidt af, og bland den med olivenolie.

  • Rist græskarkerner, og snit forårsløg meget fint.

  • Flæk agurken, fjern kernerne fra den, og skær resten i tern.

  • Hak persille og mynte fint.

  • Bland det hele i en stor skål, og pres limesaft over. Krydr med salt og peber.