Sunde opskrifter Aftensmad Quinoa-tab... Quinoa-tabbouleh med agurk og græskarkerner 20 minutter 577 Quinoa er en proteinrig superfood. De små frø er fyldt med sunde fordele, og her giver vi dig opskriften på quinoa-tabbouleh, som kun tager 20 minutter. Velbekomme! Af Anne Larsen 21. august 2019 Kan du heller ikke få nok af den supersunde quinoa? Her er endnu en opskrift du skal prøve © wichmann+bendtsen Quinoa-tabbouleh med agurk og græskarkerner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 200 g quinoa 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie 2 spsk. græskarkerner 4 forårsløg ½ agurk 1 håndfuld bredbladet persille 1 håndfuld mynte Havsalt Sort peber, friskkværnet 1 lime, saften Sådan gør du Skyl og kog quinoa efter emballagens anvisning. Lad quinoaen køle lidt af, og bland den med olivenolie. Rist græskarkerner, og snit forårsløg meget fint. Flæk agurken, fjern kernerne fra den, og skær resten i tern. Hak persille og mynte fint. Bland det hele i en stor skål, og pres limesaft over. Krydr med salt og peber. Vegetar-opskrifterQuinoaAgurk