Tallerken med karrysuppe
Har du travlt?

20 minutter er alt, du skal bruge på denne karrysuppe med rejer og gurkemeje 

© wichmann+bendtsen

Karrysuppe med rejer og gurkemeje

Denne krydrede karrysuppe varmer dig og fylder dig med sunde næringstoffer på 20 minutter .

4. september 2019 af Anne Larsen

Karrysuppe med rejer og gurkemeje

2 personer 

4 dl kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
2 dl kokosmælk
Karry
Gurkemeje, frisk eller stødt
Havsalt
200 g rejer
300 g asparges­broccoli eller broccoli
1 tsk. mørk sesam­olie eller ekstra jomfruolivenolie
Sort peber, friskkværnet
2 skiver rugbrød

Sådan laver du karrysuppe

  • Kog bouillon og kokosmælk op. Smag suppen til med karry, gurkemeje og salt.
  • Lad rejerne dryppe godt af.
  • Gør aspargesbroccoli i stand, rist dem let i olie, skær dem i grove, mundrette stykker, og kom dem i suppen.
  • Kom rejerne i suppen i de sidste 2 min., før suppen tages af varmen. Varmer du rejerne med i længere tid, bliver de nemt gummi­agtige.
  • Giv suppen et godt kværn peber, og anret den i to skåle. Rist rugbrødet, og servér det til. Servér straks.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 487 kcal 
Protein: 30 g 
Fedt: 26 g
Kulhydrat: 39 g 
Kostfibre: 9 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler