Karrysuppe med rejer og gurkemeje

20 minutter
487 kcal

Denne krydrede karrysuppe varmer dig og fylder dig med sunde næringstoffer på 20 minutter .

Tallerken med karrysuppe

HAR DU TRAVLT? 20 minutter er alt, du skal bruge på denne karrysuppe med rejer og gurkemeje

© wichmann+bendtsen

Karrysuppe med rejer og gurkemeje

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 4 dl kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
  • 2 dl kokosmælk
  • Karry
  • Gurkemeje, frisk eller stødt
  • Havsalt
  • 200 g rejer
  • 300 g asparges­broccoli eller broccoli
  • 1 tsk. mørk sesam­olie eller ekstra jomfruolivenolie
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 skiver rugbrød

Sådan laver du karrysuppe

  • Kog bouillon og kokosmælk op. Smag suppen til med karry, gurkemeje og salt.

  • Lad rejerne dryppe godt af.

  • Gør aspargesbroccoli i stand, rist dem let i olie, skær dem i grove, mundrette stykker, og kom dem i suppen.

  • Kom rejerne i suppen i de sidste 2 min., før suppen tages af varmen. Varmer du rejerne med i længere tid, bliver de nemt gummi­agtige.

  • Giv suppen et godt kværn peber, og anret den i to skåle. Rist rugbrødet, og servér det til. Servér straks.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background