Karrysuppe med rejer og gurkemeje

20 minutter
487 kcal

Denne krydrede karrysuppe varmer dig og fylder dig med sunde næringstoffer på 20 minutter .

Tallerken med karrysuppe

HAR DU TRAVLT? 20 minutter er alt, du skal bruge på denne karrysuppe med rejer og gurkemeje

© wichmann+bendtsen

Karrysuppe med rejer og gurkemeje

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 4 dl kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
  • 2 dl kokosmælk
  • Karry
  • Gurkemeje, frisk eller stødt
  • Havsalt
  • 200 g rejer
  • 300 g asparges­broccoli eller broccoli
  • 1 tsk. mørk sesam­olie eller ekstra jomfruolivenolie
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 skiver rugbrød

Sådan laver du karrysuppe

  • Kog bouillon og kokosmælk op. Smag suppen til med karry, gurkemeje og salt.

  • Lad rejerne dryppe godt af.

  • Gør aspargesbroccoli i stand, rist dem let i olie, skær dem i grove, mundrette stykker, og kom dem i suppen.

  • Kom rejerne i suppen i de sidste 2 min., før suppen tages af varmen. Varmer du rejerne med i længere tid, bliver de nemt gummi­agtige.

  • Giv suppen et godt kværn peber, og anret den i to skåle. Rist rugbrødet, og servér det til. Servér straks.