Karrysuppe med rejer og gurkemeje

20 minutter
487 kcal

Denne krydrede karrysuppe varmer dig og fylder dig med sunde næringstoffer på 20 minutter .

Tallerken med karrysuppe

HAR DU TRAVLT? 20 minutter er alt, du skal bruge på denne karrysuppe med rejer og gurkemeje

© wichmann+bendtsen

Karrysuppe med rejer og gurkemeje

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 4 dl kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
  • 2 dl kokosmælk
  • Karry
  • Gurkemeje, frisk eller stødt
  • Havsalt
  • 200 g rejer
  • 300 g asparges­broccoli eller broccoli
  • 1 tsk. mørk sesam­olie eller ekstra jomfruolivenolie
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 skiver rugbrød

Sådan laver du karrysuppe

  • Kog bouillon og kokosmælk op. Smag suppen til med karry, gurkemeje og salt.

  • Lad rejerne dryppe godt af.

  • Gør aspargesbroccoli i stand, rist dem let i olie, skær dem i grove, mundrette stykker, og kom dem i suppen.

  • Kom rejerne i suppen i de sidste 2 min., før suppen tages af varmen. Varmer du rejerne med i længere tid, bliver de nemt gummi­agtige.

  • Giv suppen et godt kværn peber, og anret den i to skåle. Rist rugbrødet, og servér det til. Servér straks.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background