Sunde opskrifter Aftensmad Karrysuppe... Karrysuppe med rejer og gurkemeje 20 minutter 487 kcal Denne krydrede karrysuppe varmer dig og fylder dig med sunde næringstoffer på 20 minutter . Af Anne Larsen 4. september 2019 HAR DU TRAVLT? 20 minutter er alt, du skal bruge på denne karrysuppe med rejer og gurkemeje © wichmann+bendtsen Karrysuppe med rejer og gurkemeje Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 4 dl kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon 2 dl kokosmælk Karry Gurkemeje, frisk eller stødt Havsalt 200 g rejer 300 g aspargesbroccoli eller broccoli 1 tsk. mørk sesamolie eller ekstra jomfruolivenolie Sort peber, friskkværnet 2 skiver rugbrød Sådan laver du karrysuppe Kog bouillon og kokosmælk op. Smag suppen til med karry, gurkemeje og salt. Lad rejerne dryppe godt af. Gør aspargesbroccoli i stand, rist dem let i olie, skær dem i grove, mundrette stykker, og kom dem i suppen. Kom rejerne i suppen i de sidste 2 min., før suppen tages af varmen. Varmer du rejerne med i længere tid, bliver de nemt gummiagtige. Giv suppen et godt kværn peber, og anret den i to skåle. Rist rugbrødet, og servér det til. Servér straks. SuppeRejerKarryBroccoli