Vegetarisk karrygryde med kikærter

55 minutter
782 kcal

Smid grøntsager og krydderier i en gryde og lad det simre i 40 minutter. Sværere behøver det ikke at være at lave aftensmad. Velbekomme.

Gryde med grøntsager og karry

Skån miljøet og spis vegetarisk

© wichmann+bendtsen

Vegetarisk karrygryde med kikærter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g kartofler
  • 1 lille æble
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • ½ squash
  • 8 cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. ingefær
  • rød chili
  • 1 håndfuld koriander, plus lidt til servering
  • 1 ds. kikærter
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. spidskommen, knust
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 ds. kokosmælk, light
  • 1 dl vand
  • Evt. lidt mel, fx boghvede

Tilbehør

  • 75 g spinat
  • 2 skiv. groft brød

Sådan laver du vegetarisk karrygryde

  • Skræl kartofler og æble. Snit dem samt løg, gulerod, squash og tomater. Riv hvidløg og ingefær fint, og hak chili fint, og koriander groft. Dræn og skyl kikærterne.

  • Kom alt til karryretten undtagen mel i en gryde.

  • Bring blandingen i kog. Skru derefter ned for varmen, og lad retten småsimre under låg i 40 min.

  • Smag på retten, og tilføj evt. ekstra krydderier. Tilsæt evt. en smule mel, hvis du vil have en tykkere karryret.

  • Servér karrygryden med lidt koriander på samt frisk spinat og groft brød til.


Smid grøntsager og krydderier i en gryde og lad det simre i 40 minutter