Vegetarisk karrygryde med kikærter

55 minutter
782 kcal

Smid grøntsager og krydderier i en gryde og lad det simre i 40 minutter. Sværere behøver det ikke at være at lave aftensmad. Velbekomme.

Gryde med grøntsager og karry

Skån miljøet og spis vegetarisk

© wichmann+bendtsen

Vegetarisk karrygryde med kikærter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g kartofler
  • 1 lille æble
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • ½ squash
  • 8 cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. ingefær
  • rød chili
  • 1 håndfuld koriander, plus lidt til servering
  • 1 ds. kikærter
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. spidskommen, knust
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 ds. kokosmælk, light
  • 1 dl vand
  • Evt. lidt mel, fx boghvede

Tilbehør

  • 75 g spinat
  • 2 skiv. groft brød

Sådan laver du vegetarisk karrygryde

  • Skræl kartofler og æble. Snit dem samt løg, gulerod, squash og tomater. Riv hvidløg og ingefær fint, og hak chili fint, og koriander groft. Dræn og skyl kikærterne.

  • Kom alt til karryretten undtagen mel i en gryde.

  • Bring blandingen i kog. Skru derefter ned for varmen, og lad retten småsimre under låg i 40 min.

  • Smag på retten, og tilføj evt. ekstra krydderier. Tilsæt evt. en smule mel, hvis du vil have en tykkere karryret.

  • Servér karrygryden med lidt koriander på samt frisk spinat og groft brød til.


Smid grøntsager og krydderier i en gryde og lad det simre i 40 minutter

© wichmann+bendtsen

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background