Sunde opskrifter Aftensmad Grønkålsal... Grønkålsalat med feta og bær 70 minutter 266 kcal En sund og nærende julesalat, med grønkål, sorte ris, feta og blandede bær. Egner sig godt til vildt og steg. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 17. november 2014 Undgå stress og røde kinder denne jul, og inviter dine gæster til sund julemad. Grønkålsalat med feta og bær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 40 g sorte ris Havsalt 66 g grønkål ⅓ spsk. ekstra jomfruolivenolie ⅓ pak. 125 g brombær 16 g tørrede blåbær ⅓ bundt mynte 50 g fetaost Dressing ⅓ dl olivenolie ⅓ spsk. grov dijonsennep ¼ dl æbleeddike Havsalt og friskkværnet sort peber. Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Sådan gør du Kog risene efter emballagens anvisning. Skyl og dup grønkålen tør. Lynsteg den i olivenolie, salt let, og krydr med peber, læg den på fedtsugende papir. Skyl og tør brombær. Nip mynten. Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber. Anret kålen med ris, brombær, blåbær og mynte, og smuldr fetaosten over. Dryp med dele af dressingen, ca. 3 spsk. Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter KålBærBrombærJulSalatJulemadGrønkålVegetar-opskrifter