Salat med pære og edamamebønner

15 minutter
255 kcal

Lækker og let salat med pære, edamamebønner og kål. Det tager kun 15 minutter.

Salat med pære og edamamebønner

AFTENSMAD PÅ 15 MINUTTER? Prøv denne lækre salat med masser af knas.

Salat med pære og edamamebønner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

2 personer

  • 6 halve valnøddekerner
  • 100 g salat, ex frisé, radicchio og hjertesalat
  • 150 g kål, ex spidskål, hvidkål eller rødkål
  • 80 g edamamebønner uden bælg
  • 1 pære
  • Citron
  • 1 håndfuld ærteskud
  • 20 g høvlet parmesan
  • 2 spsk. dijonvinaigrette

Dijonvinaigrette

  • ½ dl hvidvinseddike
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • kværnet sort peber

Sådan laver du salat med pære, valnødder og edamamebønner

  • Rist valnøddekernerne på en tør pande.
  • Gør salaterne i stand – skyl og slyng dem tørre.
  • Snit kålen ultrafint, gerne på et snittejern.
  • Pisk dressingen.
  • Bland salat og kål i en skål med 2 spsk. dressing og edamamebønner, pære i fine skiver dryppet med citron, ærteskud, valnødder og parmesan.

Har du rødkål i overskud? Så prøv en anden skøn og sprød rødkålssalat.

  • Dijonvinaigrette: Pisk eddike med sennep, og hæld nu olien i (under konstant piskning) i en tynd stråle. Smag til med salt og peber.