Sunde opskrifter Aftensmad Salat med ... Salat med pære og edamamebønner 15 minutter 255 kcal Lækker og let salat med pære, edamamebønner og kål. Det tager kun 15 minutter. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 15. september 2015 AFTENSMAD PÅ 15 MINUTTER? Prøv denne lækre salat med masser af knas. Salat med pære og edamamebønner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 personer 6 halve valnøddekerner 100 g salat, ex frisé, radicchio og hjertesalat 150 g kål, ex spidskål, hvidkål eller rødkål 80 g edamamebønner uden bælg 1 pære Citron 1 håndfuld ærteskud 20 g høvlet parmesan 2 spsk. dijonvinaigrette Dijonvinaigrette ½ dl hvidvinseddike 1 spsk. dijonsennep 2 dl ekstra jomfruolivenolie Havsalt kværnet sort peber Sådan laver du salat med pære, valnødder og edamamebønner Rist valnøddekernerne på en tør pande. Gør salaterne i stand – skyl og slyng dem tørre. Snit kålen ultrafint, gerne på et snittejern. Pisk dressingen. Bland salat og kål i en skål med 2 spsk. dressing og edamamebønner, pære i fine skiver dryppet med citron, ærteskud, valnødder og parmesan. Har du rødkål i overskud? Så prøv en anden skøn og sprød rødkålssalat. Dijonvinaigrette: Pisk eddike med sennep, og hæld nu olien i (under konstant piskning) i en tynd stråle. Smag til med salt og peber. BønnerSalatKål