Sunde opskrifter Aftensmad Gulerodssu... Gulerodssuppe med røde linser 20 minutter 265 kcal Brug de gode, gule rødder til at lave krydret gulerodssuppe med røde linser, chili og ingefær på kun 20 minutter. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 14. september 2015 Gulerodssuppe med røde linser Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 rødløg 1 fed hvidløg 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 2 tsk. fintrevet ingefær 2 tsk. karry 1 tsk. stødt gurkemeje eller revet frisk gurkemejerod ½ tsk. stødte chiliflager 300 g gulerødder 1 appelsin 8 dl grønsagsbouillon 2 spsk. hvidvinseddike 2 dl mosede tomater Havsalt og kværnet sort peber 2 spsk. røde linser Sådan laver du gulerodssuppe med røde linser Skær rødløg og hvidløg i tern, steg dem bløde og blanke i olie, og tilsæt ingefær, karry, gurkemeje og chili. Skrub gulerødder, skær 4-6 krøller med en tyndskræller, og skær resten i tern. Kom ternene i gryden sammen med 8 dl grønsagsbouillon, saften fra appelsinen, eddike og mosede tomater. Lad suppen simre i 7 minutter. Blend den, og smag til med salt og peber. Kom linser i, og kog, til disse er al dente. Anret med gulerodskrøller. KarryHvidløgIngefærLinserSuppeGulerødder