Gulerodssuppe med røde linser
Brug de gode, gule rødder til at lave krydret gulerodssuppe med røde linser, chili og ingefær på kun 20 minutter.
Brug de gode, gule rødder til at lave krydret gulerodssuppe med røde linser, chili og ingefær på kun 20 minutter.
Skær rødløg og hvidløg i tern, steg dem bløde og blanke i olie, og tilsæt ingefær, karry, gurkemeje og chili.
Skrub gulerødder, skær 4-6 krøller med en tyndskræller, og skær resten i tern.
Kom ternene i gryden sammen med 8 dl grønsagsbouillon, saften fra appelsinen, eddike og mosede tomater.
Lad suppen simre i 7 minutter.
Blend den, og smag til med salt og peber.
Kom linser i, og kog, til disse er al dente.
Anret med gulerodskrøller.
Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-