Bønnesalat med spicy kødboller

20 minutter
355 kcal

Se hvordan du laver lækker sensommersalat med hvide bønner, nektariner og spicy kødboller på 20 minutter.

Bønnesalat med spicy kødboller

Bønnesalat med spicy kødboller

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

2 personer

  • 200 g magert hakket kalve- eller oksekød
  • 1 æg
  • ½ tsk. stødte chiliflager
  • 2 tsk. fintrevet ingefær
  • 1 fed fintrevet hvidløg
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • 4 spsk. udblødte og kogte hvide bønner, svarer til 2 spsk. tørrede – fra lager i fryseren eller dåse
  • 100 g blandede salater, her: spæd spinat, feldsalat og frisé
  • 100 g fintsnittet spidskål eller alternativ kåltype
  • 2 spsk. hindbærdressing
  • 2 tomater, ex grønne
  • 1 nektarin

Hindbærdressing:

  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl hindbæreddike (alt. æble- eller rødvinseddike)
  • 1 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 1 dl koldpresset rapsolie

Sådan laver du bønnesalat med nektariner og spicy kødboller

  • Rør kødet med æg, chili, ingefær og hvidløg, og smag det til med salt og peber.

  • Steg små kødboller i olivenolie.

  • Skyl og slyng salaterne rene og tørre.

  • Anret disse med kål og bønner.

  • Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber, og vend den med salat, kål og bønner.

  • Skær tomater og nektarin i fine både.

  • Anret salaten med kødboller, tomater og nektarin.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background