Sunde opskrifter Aftensmad Bønnesalat... Bønnesalat med spicy kødboller 20 minutter 355 kcal Se hvordan du laver lækker sensommersalat med hvide bønner, nektariner og spicy kødboller på 20 minutter. Af Anne Larsen 15. september 2015 Bønnesalat med spicy kødboller Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 personer 200 g magert hakket kalve- eller oksekød 1 æg ½ tsk. stødte chiliflager 2 tsk. fintrevet ingefær 1 fed fintrevet hvidløg Havsalt og kværnet sort peber Ekstra jomfruolivenolie 4 spsk. udblødte og kogte hvide bønner, svarer til 2 spsk. tørrede – fra lager i fryseren eller dåse 100 g blandede salater, her: spæd spinat, feldsalat og frisé 100 g fintsnittet spidskål eller alternativ kåltype 2 spsk. hindbærdressing 2 tomater, ex grønne 1 nektarin Hindbærdressing: 1 spsk. dijonsennep ½ dl hindbæreddike (alt. æble- eller rødvinseddike) 1 dl ekstra jomfruolivenolie 1 dl koldpresset rapsolie Sådan laver du bønnesalat med nektariner og spicy kødboller Rør kødet med æg, chili, ingefær og hvidløg, og smag det til med salt og peber. Steg små kødboller i olivenolie. Skyl og slyng salaterne rene og tørre. Anret disse med kål og bønner. Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber, og vend den med salat, kål og bønner. Skær tomater og nektarin i fine både. Anret salaten med kødboller, tomater og nektarin. OksekødBønnerSalatHvide bønnerHvidløgIngefær