Grillhakkebøf med blomkål, radicchio og radiser

30 minutter
471 kcal

Grillen kan bruges året rundt, og giver en lækker smag til maden. Her får du opskriften på grillet hakkebøf med tilbehør. Velbekomme!

Tallerken med hakkebøf og blomkål

Grillhakkebøf med blomkål, radicchio og radiser

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 stort blomkål
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. smør
  • 350 g oksekød
  • Havsalt
  • Frisk kvernet pepper
  • 4 radicchio salatblade, alternativt blonderskål, hjertesalat eller isbergssalat
  • 1 håndfuld brøndkarse eller persille
  • 100 g radiser

Sådan gør du

  • Del blomkålen i fire dele. Varm olien op i en støbejernsgryde, kom smørret ved, lad det bruse op, og steg kålen et par minutter. Skru ned for varmen, kom låg på, og lad blomkålen stege færdig i 10 min. ved middelvarme.
  • Form to bøffer af oksekødet, krydr dem med salt og peber, og grill dem.
  • Gør salat, brøndkarse og radiser i stand.
  • Skær radiserne på langs i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
  • Anret blomkål og radiser i radicchioblade, og anret bøffer og brøndkarse ved siden af.