Skær tomaterne i kvarter, fjern kernerne, og skær kødet i tern. Vend ternene i 1 spsk. vinaigrette.
Form 2 bøffer, og “hak” dem på begge sider. Gnid med olivenolie, og steg/grill dem.
Krydr dem med salt og friskkværnet peber undervejs.
Skær spidskålen fint på et mandolinjern. Steg den i 2 tsk. olivenolie, kom broccolibuketterne ved, og steg videre. Giv kålen et let drys salt og lidt citronsaft.
Overhæld ærterne med kogende vand, et let drys salt og dryp af rapsolie, kog op, og dræn straks.
Anret bøffen med ærter og tomatconcassé - og kål ved siden af.
*dijonvinaigrette
1 spsk. dijonsennep piskes med 0,5 dl hvidvinseddike og et nip havsalt,
mættes med 1 dl ekstra jomfruolivenolie og 1 dl koldpresset rapsolie – under piskning.
Smages til med salt og friskkværnet sort peber.