Marineret blomkål med mynte

Spis denne blomkålssalat med en asiatisk inspireret dressing, edamamebønner og frisk hakket mynte på din fastedag.

2. december 2015 af I FORM

Marineret blomkålssalat med mynte

1 person

½ blomkål
50 g edamamebønner
1 bundt purløg
Lidt hakket mynte

Dressing

Saft af ½ citron
1 tsk. shoyu (japansk soja)
1 tsk. sennep
1 spsk. olivenolie

 

Sådan laver du marineret blomkål

  • Del blomkålen i store buketter, og lynkog dem i en smule vand med lidt salt i 30 sekunder, så de stadig er sprøde.
  • Rør citron, shoyu og sennep sammen i en skål. Rør olien i ganske lidt ad gangen, så dressingen ikke skiller.
  • Hæld den over blomkålen, og drys edamamebønner, purløg og evt. hakket mynte hen over.

 LÆS OGSÅ: Blomkålspizza – 4 lækre opskrifter

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: