Sunde opskrifter Aftensmad Marineret ... Marineret blomkål med mynte 11 minutter 245 kcal Spis denne blomkålssalat med en asiatisk inspireret dressing, edamamebønner og frisk hakket mynte på din fastedag. Af I FORM-redaktionen 1. december 2015 Marineret blomkålssalat med mynte Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 1 blomkål 100 g edamamebønner 2 bundt purløg Lidt hakket mynte Dressing Saft af ½ citron 2 tsk. shoyu (japansk soja) 2 tsk. sennep 2 spsk. olivenolie Sådan gør du Del blomkålen i store buketter, og lynkog dem i en smule vand med lidt salt i 30 sekunder, så de stadig er sprøde. Rør citron, shoyu og sennep sammen i en skål. Rør olien i ganske lidt ad gangen, så dressingen ikke skiller. Hæld den over blomkålen, og drys edamamebønner, purløg og evt. hakket mynte hen over. LÆS OGSÅ: Blomkålspizza – 4 lækre opskrifter KålBlomkål