Marineret blomkål med mynte

11 minutter
245 kcal

Spis denne blomkålssalat med en asiatisk inspireret dressing, edamamebønner og frisk hakket mynte på din fastedag.

Marineret blomkålssalat med mynte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 1 blomkål
  • 100 g edamamebønner
  • 2 bundt purløg
  • Lidt hakket mynte

Dressing

  • Saft af ½ citron
  • 2 tsk. shoyu (japansk soja)
  • 2 tsk. sennep
  • 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Del blomkålen i store buketter, og lynkog dem i en smule vand med lidt salt i 30 sekunder, så de stadig er sprøde.
  • Rør citron, shoyu og sennep sammen i en skål. Rør olien i ganske lidt ad gangen, så dressingen ikke skiller.
  • Hæld den over blomkålen, og drys edamamebønner, purløg og evt. hakket mynte hen over.

LÆS OGSÅ: Blomkålspizza – 4 lækre opskrifter