Fyldte squash og spinat-kikærte-salat
2 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 20 minutter
Tid i alt: 35 minutter
INGREDIENSER
2 squash
4 forårsløg
1 æg
150 g parmaskinke
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
½ dåse kikærter, 120 g
100 g spinatblade
400 g ærter fra frost
1 økocitron
½ spsk. avocadoolie eller ekstra jomfruolivenolie
Sådan laver du fyldte squash med salat
- Skær squash ud i stykker på ca. 7 cm. Udhul dem, men lad lidt blive siddende i den ene ende, som så udgør bunden.
- Hak squashkødet, og bland det med finthakket forårsløg, æg, parmaskinke i mindre stykker samt salt og peber.
- Placér squashene på en bageplade med bagepapir, og fyld dem med blandingen. Bag ved 200 gr. i ca. 20 min.
- Dræn og skyl kikærterne, og rist dem på en tør pande.
- Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op. Vend de afkølede kikærter og ærter med spinatblade. Dryp med ½ spsk. citronsaft og olie, og drys med salt og citronskal.
- Servér de bagte squash med spinat-kikærte-salat til.
Tip! Går du efter en vegetarisk ret, så kan du nemt undlade parmaskinken i de fyldte squash.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 505 kcal
Protein: 38,6 g
Fedt: 20,3 g
Kulhydrat: 51 g
Kostfibre: 16,9 g