Fyldte squash

Fyldte squash er den perfekte måde at få tømt køleskabet på.

© Skovdal Nordic

Fyldte squash og spinat-kikærte-salat

Fyldte grøntsager er en nem og lækker måde at variere dit grønne indtag på. Se bare her, hvor vi har taget en squash og fyldt den med grøntsager – og en smule kød.

26. februar 2019 af Inge Skovdal

Fyldte squash og spinat-kikærte-salat

2 personer

2 squash
4 forårsløg
1 æg
150 g parmaskinke
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
½ ds. kikærter, 120 g
100 g spinatblade
400 g ærter fra frost
1 økocitron
½ spsk. avocadoolie eller ekstra jomfruolivenolie

Sådan laver du fyldte squash med salat

  • Skær squash ud i stykker på ca. 7 cm. Udhul dem, men lad lidt blive siddende i den ene ende, som så udgør bunden.
  • Hak squashkødet, og bland det med finthakket forårsløg, æg, parmaskinke i mindre stykker samt salt og peber.
  • Placér squashene på en bageplade med bagepapir, og fyld dem med blandingen. Bag ved 200 gr. i ca. 20 min.
  • Dræn og skyl kikærterne, og rist dem på en tør pande.
  • Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op. Vend de afkølede kikærter og ærter med spinatblade. Dryp med ½ spsk. citronsaft og olie, og drys med salt og citronskal.
  • Servér de bagte squash med spinat-kikærte-salat til.

Tip! Går du efter en vegetarisk ret, så kan du nemt undlade parmaskinken i de fyldte squash. 

Næringsindhold pr. person:

Energi: 505 kcal
Protein: 38,6 g
Fedt: 20,3 g
Kulhydrat: 51 g
Kostfibre: 16,9 g  

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler