Fyldte squash og spinat-kikærte-salat

35 minutter
505 kcal

Fyldte grøntsager er en nem og lækker måde at variere dit grønne indtag på. Se bare her, hvor vi har taget en squash og fyldt den med grøntsager – og en smule kød.

Fyldte squash

Fyldte squash er den perfekte måde at få tømt køleskabet på.

© Skovdal Nordic

Fyldte squash og spinat-kikærte-salat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 squash
  • 4 forårsløg
  • 1 æg
  • 150 g parmaskinke
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ ds. kikærter, 120 g
  • 100 g spinatblade
  • 400 g ærter fra frost
  • 1 økocitron
  • ½ spsk. avocadoolie eller ekstra jomfruolivenolie

Sådan laver du fyldte squash med salat

  • Skær squash ud i stykker på ca. 7 cm. Udhul dem, men lad lidt blive siddende i den ene ende, som så udgør bunden.
  • Hak squashkødet, og bland det med finthakket forårsløg, æg, parmaskinke i mindre stykker samt salt og peber.
  • Placér squashene på en bageplade med bagepapir, og fyld dem med blandingen. Bag ved 200 gr. i ca. 20 min.
  • Dræn og skyl kikærterne, og rist dem på en tør pande.
  • Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op. Vend de afkølede kikærter og ærter med spinatblade. Dryp med ½ spsk. citronsaft og olie, og drys med salt og citronskal.
  • Servér de bagte squash med spinat-kikærte-salat til.

Prøv også vores fyldte peberfrugter.

TIP! Går du efter en vegetarisk ret, så kan du nemt undlade parmaskinken i de fyldte squash.