Fyldte squash

Fyldte squash er den perfekte måde at få tømt køleskabet på.

© Skovdal Nordic

Fyldte squash og spinat-kikærte-salat

Fyldte grøntsager er en nem og lækker måde at variere dit grønne indtag på. Se bare her, hvor vi har taget en squash og fyldt den med grøntsager – og en smule kød.

Fyldte squash og spinat-kikærte-salat

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 35 minutter

INGREDIENSER

2 squash

4 forårsløg

1 æg

150 g parmaskinke

Havsalt

Sort peber, friskkværnet

½ dåse kikærter, 120 g

100 g spinatblade

400 g ærter fra frost

1 økocitron

½ spsk. avocadoolie eller ekstra jomfruolivenolie

Sådan laver du fyldte squash med salat

  • Skær squash ud i stykker på ca. 7 cm. Udhul dem, men lad lidt blive siddende i den ene ende, som så udgør bunden.
  • Hak squashkødet, og bland det med finthakket forårsløg, æg, parmaskinke i mindre stykker samt salt og peber.
  • Placér squashene på en bageplade med bagepapir, og fyld dem med blandingen. Bag ved 200 gr. i ca. 20 min.
  • Dræn og skyl kikærterne, og rist dem på en tør pande.
  • Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op. Vend de afkølede kikærter og ærter med spinatblade. Dryp med ½ spsk. citronsaft og olie, og drys med salt og citronskal.
  • Servér de bagte squash med spinat-kikærte-salat til.

Tip! Går du efter en vegetarisk ret, så kan du nemt undlade parmaskinken i de fyldte squash.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 505 kcal

Protein: 38,6 g

Fedt: 20,3 g

Kulhydrat: 51 g

Kostfibre: 16,9 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: