Couscous med lam, spinat, gulerødder og tomat

25 minutter
501 kcal

Prøv I FORMs lækre opskrift på couscous med lam, spinat, gulerødder og tomat. En perfekt ret til alle hverdagens travle dage!

Couscous med lam, spinat, gulerødder og tomat

LÆKKER AFTENSMAD – på ingen tid!

© wichmann+bedntsen

Couscous med lam, spinat, gulerødder og tomat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 125 g lammemørbrad
  • ¼ løg
  • 1 gulerod
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 lille knold gurkemejerod
  • 2 dl kyllinge- eller grøntsagsbouillon
  • 1 tørret chili
  • 1 tsk. kanel
  • ½ appelsin, saften
  • 60 g fuldkornscouscous
  • 3 cherrytomater
  • 50 g spæd spinat
  • 1 stilk mynte
  • 1 spsk. rosiner
  • 5 mandler

Sådan gør du

  • Dup kødet med køkkenrulle, og skær det i mundrette stykker.
  • Skær løg i tern, og gulerod i skiver.
  • Steg løgene blanke i olie i en gryde, og kom gulerødder ved.
  • Riv gurkemejen – du skal ca. bruge en halv tsk. i revet tilstand – og kom også den ned i gryden.
  • Spæd med bouillon, og kom chili og kanel ved. Pres appelsinen, og hæld saften i gryden. Lad retten simre i ca. 10 min.
  • Kom couscous ved, og vend godt. Hold retten fugtig med mere bouillon, hvis den mangler væske. Couscoussen er tilberedt efter nogle minutter.
  • Vend halverede tomater, spinat, mynteblade, rosiner og let ristede mandler i retten lige inden servering.

TIP! Er du ikke vild med lam, kan du sagtens bruge oksekød eller kylling i retten.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background