Mexicanske burritos med bønnefyld

30 minutter
568 kcal

Fyr op for farvefesten, og spis dig hen, hvor peberet gror, med disse skønne vegetariske burritos, der giver dig en ordentlig røvfuld kostfibre.

Burrito med bønnefyld

BURRITO med lækkert bønnefyld

© wichmann+bendtsen

Mexicanske burritos med bønnefyld

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ dl ris
  • ¼ peberfrugt
  • ¼ løg
  • ½ rød chili (kan udelades)
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ spsk. tacokrydderi
  • ½ ds. sorte bønner
  • 115 g tomatsalsa, færdiglavet
  • 1 bundt hjertesalat
  • ½ bundt koriander
  • ½ avocado
  • ¼ lime, saften
  • havsalt
  • peber, friskkværnet
  • 2 fuldkornstortillaer
  • 2 spsk. cremefraiche 9%
  • 32 g revet cheddar

Sådan gør du

  • Kog risene i henhold til emballagens anvisninger.
  • Sautér finthakket peberfrugt, løg og chili i olie i 5 min.
  • Tilsæt tacokrydderi, drænede bønner og salsa, og lad simre, til alting er gennemvarmet.
  • Snit salat og koriander.
  • Mos avocadoen med limesaft, salt og peber, og lun tortillaerne på en varm pande.
  • Fordel ris, bønnefyld, salat, koriander, guacamole, cremefraiche og revet ost i de lune tortillaer. Kværn lidt peber over, og servér evt. med ekstra lime.

TIP Ikke vild med koriander? Så bruger du bare en anden krydderurt, fx persille.