Drømmer du om en flad mave? Her er 2 effektive programmer, der hjælper den på vej

De to træningsprogrammer er korte, men intense. Sæt i gang!

Kvinde viser sin flade mave

MAVETRÆNING. Hvis du vil have markerede mavemuskler, kræver det fokus på både træning og kost.

© iStock

En flad mave kommer ikke af sig selv - det ved de fleste efterhånden. Og hvis du vil have mavemusklerne til at være synlige, så er det en kombination af kost og træning, der skal til for at smide fedtet omkring maven, som gør det muligt at se resultatet af dit styrkearbejde.

Hjælp de markerede mavemuskler på vej med to programmer, som er sammensat af øvelser, der får pulsen op og sætter mavemusklerne på hårdt arbejde. Kombinationen af de to ting gør dem drøneffektive i arbejdet med at øge forbrændingen og styrke musklerne.

Flad mave med 15 intensive minutter

Det er ikke kun din mave, der kommer under pres – det gør pulsen også. Programmet her varer 5 minutter længere end det første, men har nogle helt andre øvelser, så du med fordel kan bruge begge to skiftevis for lidt afveksling.

GÅ TIL TRÆNINGEN HER

Tryk play og følg vores dygtige træner på skærmen, som laver øvelserne i programmet. Du kan afspille videoen på din telefon eller få den op på skærmen hjemme i stuen.

Vi har også en brugervenlig app, I FORM - træning og sund mad, som gør det nemt at tilgå alle træningerne, og du kan gemme dine favoritter, så du let kan finde dem igen.

Som abonnent får du adgang til al indholdet på både iform.dk og i appen.

Ofte stillede spørgsmål om I FORMs digitale abonnement

Udvid punkterne for at læse mere.

Hvad koster et digitalt abonnement på I FORM?

Hvad koster et digitalt abonnement på I FORM?

Som abonnent på I FORM har du fri adgang til alt indhold på iform.dk og i vores app, I FORM - træning og sund mad. Her kan du træne med på video, få serveret ugens sunde madplan og få adgang til +1000 kalorielette opskrifter.

Kom gratis i gang nu, hvis du vil prøve, om det er noget for dig. Kom i gang her. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned.

På hvilke enheder kan jeg se videotræningen?

På hvilke enheder kan jeg se videotræningen?

Du kan få adgang til I FORMs digitale univers på iPhone og iPad, Android smartphone og tablet og PC eller Mac. Bemærk at du skal have iOS 9 eller nyere på iPhone og iPad, mens du på Android skal have OS 5 eller nyere.

Kan jeg bruge mit login på mere end én enhed ad gangen?

Kan jeg bruge mit login på mere end én enhed ad gangen?

Ja, når du abonnerer I FORM, har du adgang på op til fem enheder ad gangen.

Hvordan får jeg videotræningen op på fjernsynet?

Hvordan får jeg videotræningen op på fjernsynet?

Du kan caste videoen op på fjernsynet, hvis du har et Apple TV.
Tryk blot på ikonet nederst i højre hjørne på din iPhone eller iPad, vælg dit Apple TV på listen, og træn med foran fjernsynet.

Hvor finder jeg videoer til specifikke kropsdele?

Hvor finder jeg videoer til specifikke kropsdele?

  1. Gå til forsiden af I FORMs onlinetræning
  2. Scroll lidt ned ad siden. Her kan du finde programmer målrettet forskellige kropsdele, programmer uden hop og programmer, hvor du skal bruge specifikt udstyr.