Kom i dit livs form derhjemme med 3 geniale redskaber

Vil du have en stærk og tonet krop? Med 3 enkle træningsredskaber kan du træne effektivt og varieret hjemme i stuen. Du får dem alle i I FORMs store træningspakke plus 2 træningsprogrammer, der hjælper dig let i gang.

Kvinde laver lunge på træningsbold

Træningsbolden er ét af de redskaber, der gør, at du kan træne effektivt hjemme på stuegulvet. Læs hvordan herunder.

© Morten Andersen

Er det nu, du skal skabe vedvarende og sunde træningsvaner?

I disse tider med hjemmearbejde og coronarestriktioner kan det være svært at få træning inkorporeret i dagligdagen. Derfor har mange af os behov for at kunne træne effektivt uden et fitnesscenter – og det kan du sagtens! Det kræver bare, at du har det rette udstyr og den rette guide til at komme godt fra start – især hvis du er begynder.

Med I FORMs store træningspakke får du ALT, du har brug for, til at lave dit eget fitnesscenter derhjemme. Vi har gjort os umage for at sammensætte pakken, så du får de bedste redskaber og programmer, så det bliver nemt og effektivt for dig at komme godt i gang med at træne derhjemme.

OG slår du til nu, kan du få træningspakken til EN STÆRK PRIS.

Få den store træningspakke med vild rabat – du sparer 82 %

I FORM blade og træningspakke

Træningspakken indeholder alt, du behøver, for at kunne træne effektivt derhjemme. Få den her.

© Morten Andersen

Den store træningspakke kan blive din for KUN 149 kr. + porto

Vil du skabe sunde træningsvaner, så du kan få mere overskud i hverdagen? Så er træningspakken et rigtigt godt køb. Pakken indeholder:

To kvinder sidder med træningspakken

Du får hele 3 forskellige redskaber fra Active Fit med, når du køber den store træningspakke.Få den her.

© Morten Andersen

Hvad indeholder træningspakken?

Træningsbold

En træningsbold er et superfedt træningsredskab. Den kan bruges til at træne muskler i hele kroppen og er samtidig anvendelig til både udstræk, genoptræning og træning af en ergonomisk korrekt kropsholdning.

Træningsbolden er ideel til dig, som er nybegynder, da den kan bruges effektivt og nemt derhjemme. Du kan både benytte den til styrketræning af mave, ryg, arme og ben – alt sammen på en skånsom og effektiv måde.

Træningsbolden er lavet i et blødt og rart materiale og har en flot, lyseblå farve. Du får desuden en pumpe med, så du nemt kan pumpe bolden op derhjemme.

Træningselastik

Træningselastikken kan bruges til at væld af forskellige øvelser, som opstrammer og toner hele kroppen. Den elastiske modstand kan blandt andet hjælpe dig til at få endnu mere ud af en klassisk øvelse som squat.

Træningselastikken er særligt god til at træne baller og lår, men den kan også sagtens bruges til overkroppen eller mavetræning.

Elastikken er desuden lavet af stof, hvilket gør, at den ikke folder, ruller eller niver, når du bruger den – og så er den lige til at tage med i tasken.

Kvinde laver zumo squat med elastik

Elastikken er robust og kan holde til mange forskellige øvelser – den er især god til øvelser for ben og baller.

© Morten Andersen

Yogamåtte

En yogamåtte er uundværlig, hvis du vil træne derhjemme eller dyrke yoga. Det er nemlig vigtigt med et blødt og skridsikkert underlag, som bl.a. kan bruges ved maveøvelser, udstrækning og yogastillinger.

Yogamåtten er lavet i et let materiale, og så er den foldbar, så den let kan pakkes væk i skabet eller komme med på farten.

Kickstart din træning med guiden “Lav din egen bootcamp”

I træningspakken får du også det digitale tillæg “Lav din egen bootcamp”. Det indeholder en komplet guide til, hvordan du kommer godt i gang med hjemmetræningen. Guiden indeholder:

  • 2 effektive og brugervenlige træningsprogrammer. Øvelserne er særligt udvalgt til at kunne fungere hjemme i stuen og styrker alle kroppens store muskelgrupper OG din kondition.
  • En udførlig guide til at starte din HELT egen bootcamp. Bootcamps er ofte dyre (og mange af dem er desuden aflyst lige nu), men her giver vi dig alle redskaberne til at starte din egen – og der er garanti for et godt resultat, hvis du giver den fuld pedal i 8 uger!
  • Velvalgte kostprincipper, som er enkle og kan hjælpe dig til et vægttab, uden at du mangler næring og energi til din træning.
Bootcamp tillæg

De to træningsprogrammer er tilpasset, så du nemt kan udføre dem derhjemme. Du får begge programmer OG bootcamp-guiden, når du køber den store træningspakke. Find den her.

© Morten Andersen

Få inspiration og motivation med 4 numre af magasinet I FORM

I FORM er et inspirerende sundhedsmagasin, og det er vores vigtigste opgave at gøre det nemt at føre en sund og aktiv livsstil.

I hvert nummer får du boostet din motivation med effektive øvelser, lækre opskrifter og masser af ekspertråd, så du kan passe godt på din krop, bevæge dig mere og løfte din livsglæde.

I dette tilbud får du 4 numre af I FORM – leveret kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

Kvinde på træningsbold

Træningsbolden er god til et hav af øvelser, og så er den samtidig rigtig rar at sidde på. Find den her.

© Morten Andersen

Derfor skal du træne derhjemme

Der er rigtig mange gode grunde til at træne derhjemme, og i disse coronatider er det også en oplagt vej til at få motion.

  • Du bestemmer 100% selv, hvornår du vil træne, og du sparer transporttid til og fra centeret, så det kan altid flettes ind i en travl hverdag.
  • Det er gratis, så snart du har udstyret og træningsprogrammerne på plads – og dem kan du bruge i lang tid fremover.
  • Der er ingen ventetid til udstyret – det er dit helt eget, og du undgår, at andre sveder på din yogamåtte.

I FORMs store træningspakke er den perfekte startpakke for dig, der gerne vil i gang med at træne derhjemme. Du får alt det, du har brug for, og det effektive udstyr gør det let for dig at lykkes med din træning.

Hvis ikke nu, hvornår så? Skynd dig at få fingrene i den geniale træningspakke.