Få tonede muskler fra top til tå med en Fitness Bar

Er du klar til at tage din hjemmetræning til næste niveau? Så skal du have fingrene i den effektive Fitness Bar, som styrker og opstrammer hele kroppen.

Kvinde træner hjemme med Fitness Bar

Hjemmetræning er populært som aldrig før. Det er fleksibelt, budgetvenligt og hurtigt overstået. Især hvis du træner effektivt – og det vil vi gerne hjælpe dig med!

Derfor tilbyder vi nu et helt nyt og ret genialt redskab til din hjemmetræning, nemlig en Fitness Bar.

LIGE NU: Få 4 numre af I FORM for KUN 199 kr.+ GAVE: Fitness Bar – SPAR 610!+ Digital guide: 15 øvelser med Fitness Bar

En Fitness Bar minder om en vægtstang, men fylder og vejer langt mindre. Modstanden leveres af elastikker, og du kan skrue op for intensiteten ved at stramme dem.

En Fitness Bar er således velegnet til mange styrkeniveauer – og et utal af øvelser. Med den kan du træne varieret og effektivt og opnå gode resultater (og høj motivation!), selvom du “bare” træner derhjemme.

Se videoen herunder og bliv klogere på, hvordan du bruger dit nye redskab til hjemmetræning.

Vi hjælper dig selvfølgelig også godt i gang, for sammen med din Fitness Bar får du en digital guide til 15 øvelser med Fitness Bar.

Guiden indeholder bl.a. fantastiske alternativer til dig, der ikke kan (eller vil) lave armbøjninger, og nogle balleøvelser, der – bogstaveligt talt – sparker r**. Og maven har vi selvfølgelig ikke glemt ...

Men der er mere hjælp til din hjemmetræning!


Du modtager 4 numre af I FORM direkte i din postkasse. Her fodrer vi dig hele tiden med ny viden og motivation, som du kan bruge i din træning – eller i det sunde køkken.

Du får adgang til I FORMs digitale univers – herunder den fede app – som bl.a. har mere end 100 træningsvideoer. Så løber du ikke tør for ideer til din hjemmetræning lige foreløbig.

Hop til I FORMs træningsunivers og udforsk vores mange træningsvideoer her.

Såå ... er det tid til at føje et nyt redskab til “hjemme-centeret”? Vi tror på, det vil gøre noget for både variationen, motivation og ikke mindst effektiviteten.