8 kvinders bedste tips: Sådan kommer vi afsted til fitnesscenteret

Svært ved at komme afsted til træning? Så tjek lige rådene fra 8 helt almindelige kvinder. De handler både om et vækkeur, en datter og en fed træningstaske.

3 venner i træningstøj sidder og taler på gulvet i et fitnesscenter.

TRÆNINGSMOTIVATION Det er supermotiverende med en træningsmakker, for har du en aftale, skal du nok møde op. Har du brug for flere motiovationstips? Så får du en stribe lige her.

© Jakob Helbig

Vi kender det sikkert allesammen – at det nogle dage er meget fristende at “glemme” at svinge forbi fitnesscenteret på vejen hjem, selvom tasken egentlig står pakket på bagsædet. Og hvad gør man så lige for at sikre, at det ikke sker igen? Og igen?

Vi har snakket med 8 kvinder, der har knækket koden til varige fitnessvaner. Deres råd er dejligt konkrete og lige til at kopiere.

Tjek de 8 kvinders motivationstips her:

© Istock

Mit vækkeuret står 10 meter fra sengen

– for så kan jeg ikke nå snoozeknappen og blive fristet til at droppe morgentræningen. Når jeg først er kommet ud af sengen, føles det ret dumt at hoppe tilbage under dynen.
Elisabeth

Følg med i appen

Den medfølgende app til mit fitnessabonnement viser, hvor tit jeg træner. Jeg følger minutiøst med, og det er SÅ motiverende at få gennemsnittet til at stige.
Karen

Jeg elsker at gå på det samme hold

For mig er det vildt hyggeligt, at jeg “kender” de andre på holdet, at vi hilser på hinanden og småsnakker før og efter træning.
Sofie

Køb en fed træningstaske

Selvom det lyder fjollet, så hjælper den mig med at komme ud ad døren og afsted til træning.
Caroline

Jeg træner altid direkte efter arbejde

– for så er jeg nemlig sikker på, at jeg får det gjort. Skal jeg først hjem at hente træningstasken – og måske endda pakke den – er der stor risiko for, at familien eller sofaen får overtalt mig til at blive hjemme og hygge i stedet.
Stine

Over-ear hovedtelefoner
© iStock

Download musik med en god rytme

Når jeg har det i ørerne, bliver jeg meget bedre til at presse mig selv, fx til at tage et par gentagelser mere. Træningen flyver (næsten) afsted.
Inge