Denne maveøvelse giver de vildeste mavemuskler

Hvem vil ikke gerne have stærke og flotte mavemuskler? Prøv denne supereffektive øvelse!

Kvinde med sicpack

Ligegyldigt om sommeren er på vej, eller om du pakker dig ind i store striktrøjer, mens vinterkulden har bidt sig gevaldigt fast i dine kinder, så er tonede mavemuskler noget, de fleste drømmer om.

Denne øvelse ligner med garanti en, du allerede kender i forvejen. Den har dog en lille ændring, som gør, at den for alvor sætter ind, når du kæmper for at opnå de flotte mavemuskler.

Du kender sikkert allerede øvelsen Russian Twist, som i den grad får mavemusklerne til at brænde. Men ved både at løfte benene OG tilføje en vægtskive til øvelsen, opnår du pludselig et helt andet og bedre resultat.

Sæt dig på gulvet med bøjede ben og fødderne både samlet OG løftet fra gulvet. For at holde balancen er det en stor hjælp at spænde i maven samtidig. Hold en bold eller en vægt i dine hænder foran brystet og sving din overkrop fra side til side.

Det er vigtigt, at din overkrop er omkring 45 grader fra gulvet, så du hverken er for tæt på enten at ligge ned eller sidde op. Igen - husk at spænde i maven, når du laver denne øvelse. Du får et langt større udbytte, og du holder samtidig balancen.

Lav øvelsen 3x15 gange!

Tjek også denne korte video, der viser dig, hvordan du skal gøre!

Er du én af dem, der gerne vil af med topmaven? Så er denne øvelse lige noget for dig. God fornøjelse!