Denne maveøvelse giver de vildeste mavemuskler

Hvem vil ikke gerne have stærke og flotte mavemuskler? Prøv denne supereffektive øvelse!

Kvinde med sicpack

Ligegyldigt om sommeren er på vej, eller om du pakker dig ind i store striktrøjer, mens vinterkulden har bidt sig gevaldigt fast i dine kinder, så er tonede mavemuskler noget, de fleste drømmer om.

Denne øvelse ligner med garanti en, du allerede kender i forvejen. Den har dog en lille ændring, som gør, at den for alvor sætter ind, når du kæmper for at opnå de flotte mavemuskler.

Du kender sikkert allerede øvelsen Russian Twist, som i den grad får mavemusklerne til at brænde. Men ved både at løfte benene OG tilføje en vægtskive til øvelsen, opnår du pludselig et helt andet og bedre resultat.

Sæt dig på gulvet med bøjede ben og fødderne både samlet OG løftet fra gulvet. For at holde balancen er det en stor hjælp at spænde i maven samtidig. Hold en bold eller en vægt i dine hænder foran brystet og sving din overkrop fra side til side.

Det er vigtigt, at din overkrop er omkring 45 grader fra gulvet, så du hverken er for tæt på enten at ligge ned eller sidde op. Igen - husk at spænde i maven, når du laver denne øvelse. Du får et langt større udbytte, og du holder samtidig balancen.

Lav øvelsen 3x15 gange!

Tjek også denne korte video, der viser dig, hvordan du skal gøre!

Er du én af dem, der gerne vil af med topmaven? Så er denne øvelse lige noget for dig. God fornøjelse!

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background