Kom i topform med trailløb

Løb løbsk i skoven

Løb bliver en leg, når ruten krydres med træstammer, bakker, mudderhuller og viftende grene. Kribler det i dig for at prøve trailløb? I FORM hjælper dig i gang på de kringlede skovstier.

2. marts 2015 af Martin Kreutzer

Kom i topform med trailløb

Frihed, afveksling, smuk natur og knaldhård træning. Du finder ikke en mere udfordrende og sjov løbebane end skoven og dens mange kringlede stier. Når du hopper over træstammer og skøjter gennem glatte mudderpøle, styrker du samtlige muskler i din krop. Og du opdager knap nok, at du træner, før du står udmattet ved skovbrynets parkeringsplads med røde kinder og mudder på knæene. Den helt store fordel ved trailløb er netop, at træningen bliver blandet med leg og eventyr. Det handler om at styre væk fra de polerede skovveje og ud på de små stier og dyreveksler. Der, hvor skoven viser tænder og ihærdigt prøver at få dig til at snuble over rødder, sjaske dig til med mudder og bremse dig med stejle bakker.

I FORM klæder dig på til træning

Lige nu får du en superbehagelig og lækker, langærmet træningstrøje fra Craft sammen med I FORM. Komforten er i top med et lækkert og åndbart materiale, der kan holde på varmen samtidig med, at det lader huden ånde. Det betyder, at du kan bruge trøjen til stort set alt – lige fra en rask gå- eller cykeltur til styrketræning og yoga, eller selvfølgelig når du løber. Her er trøjen på de kolde dage suveræn som et ekstra lag under løbejakken, og når vejret tillader det, kan den bruges alene.

Få den lækre træningstrøje sammen med 4 numre af I FORM spækket med inspiration, tips og sunde opskrifter. Prisen er KUN 149 kr. + 49,50 i porto og eksp. (i alt 198,50 kr.). Du sparer over 500 kr!

>>Se det supergode tilbud lige her.<<

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler