4 effektive træninger, som tager max 15 minutter

Du får pulsen op og træningen klaret en en ruf.

Sumokyykky

Vi har en god nyhed! Det har aldrig været nemmere at få klemt motion ind i en travl kalender. Med I FORMs online programmer er du med få klik igang med dagens træning.

4 effektive træninger, som tager max 15 minutter

Stram maven op på 10 min.

Så er det tid til at give mavemusklerne en tur! Programmet består af tre anderledes og effektive øvelser, som styrker og strammer op på hver deres måde. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til programmet nu.

6 planker for hele kroppen på 6 min.

Planken er kongeøvelsen, når du vil styrke både arme, mave og ryg i ét hug. Her får du flere nemme og effektive varianter af den klassiske øvelse. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til programmet nu.

Sumokyykky

Styrk ballerne på rekordtid

Det er blevet tid til at give ballerne en tur. Her får du to øvelser, som giver et stærkt og spændstigt bagparti. Lav dem hvor som helst og når som helst. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til programmet nu.

I vores online træningsunivers bestemmer DU, hvordan du vil træne.

Vælg selv, om du vil træne med eller uden udstyr, om det skal være en lang eller en kort træning på 10 minutter, og om du vil træne hele kroppen eller fokusere på fx maven eller ballerne.

Du kan afspille videoerne på telefonen og træne i det fri, eller du kan caste videoerne til dit tv hjemme i stuen.

Download I FORMs app og hav verdens bedste træningsmakker lige ved hånden

Som abonnent har du også adgang til I FORMs app, I FORM – træning og sund mad, som indeholder et hav af videotræninger, madplaner samt opskrifter. Du kan favorisere dit yndlingsindhold og nemt tilgå det på favorit-siden, som er dit personlige overblik.

Er du allerede abonnent? Så log ind her.

    Newsletter background