Få dit sundeste år

I FORM giver dig her en stribe små nemme tip, der til­sammen vil gøre en kæmpe forskel for din sundhed. Gå i gang allerede i dag, og få dit sundeste år nogensinde!

  • på 10 minutter

Bliv sund på 10 minutter

10 minutter! Mere behøver det ikke at tage at ændre på din kost, din træning, din sundhed og dit stressniveau. Se de fire løsninger nederst.

Redaktionen anbefaler: Kropsanalyse afslører din sundhed

Et tal på badevægten siger ikke noget om din generelle sundhed, men alt for mange bruger antallet af kilo som en indikator på, hvor sunde vi er. Hvis du vil vide, hvor sund du rent faktisk er, skal du kigge på meget mere end din vægt.

Selvom du har en flad mave, kan den sagtens dække over fedt mellem de indre organer, dine problemer med fordøjelsen kan skyldes for lidt væske og yo yo-kure kan lave rod i din forbrænding. Det påvirker altsammen din krop negativt, selvom dit BMI ser fint ud. Omvendt kan du faktisk være sund og rask, selvom du har lidt på sidebenene. Heldigvis kan du nemt få de informationer, du har brug for lige her.

**Så let kan du få svar
Netop nu får du en badevægt med kropsanalyse sammen med 4 numre af I FORM for kun 149,-.+ porto Vægten og den tilhørende app giver dig et komplet overblik over din

  • Muskelmasse
  • Fedtprocent
  • Væskebalance
  • Hvileforbrænding,
  • Og otte andre indikatorer, som BMI, knoglemasse og lign.

Så du kan følge din udvikling dag for dag og give din krop præcis det, den har brug for.

Få tilbuddet her og bliv klogere på din sundhed: Ja, tak vis mig mere om badevægten med kropsanalyse