Sunde opskrifter Sunde snacks Hjemmelave... Hjemmelavet Nutella 40 minutter Det er faktisk slet ikke så svært at lave din egen Nutella. Få opskriften på det uimodståelige chokoladesmørepålæg og forkæl dig selv. Af I FORM-redaktionen 12. juli 2016 Lav den lækreste Nutella i to farver med opskriften her. Hjemmelavet nutella Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. Ingredienser til hjemmelavet Nutella 200 g hasselnødder 100 g mørk chokolade 100 g lys chokolade ½ stang vanilje 1 dl sukker eller flydende mild blomsterhonning 1 dl piskefløde Sådan laver du hjemmelavet Nutella Nødderne kommes i en bradepande og stilles i ovnen ved 170 grader, til de dufter og begynder at tage farve. De skal ikke brankes, men brune let. Kom halvdelen af de varme nødder i en foodprocessor eller blender, og kør, til de næsten afgiver olie. Hak den mørke chokolade groft, og kom den i blenderen sammen med halvdelen af vaniljestangens korn. Blend videre. Chokoladen vil nu smelte pga. varmen fra nødderne. Tilsæt så halvdelen af honningen, og blend det til en glat masse. Tilsæt derefter halvdelen af fløden. Hæld nutella-massen halvt op i et eller to glas, og gentag hele processen med den lyse chokolade, og hæld den oven på den mørke. Stil glassene i køleskab, og spis den hjemmelavede Nutella på brød, når det er kølet af. Nutellaen kan holde sig i op til 10 dage i køleskab. Prøv chokoladepålægget på en af disse glutenfri brød og boller