Gulerodsstave med avocadodip

Mellemmåltid

18. januar 2009 af I FORM

1 person

1 gulerod
½ avocado
2 spsk. surmælksprodukt med probiotiske bakterier
¼ citron, kun saften
2 dråber tabasco
½ revet æble


Tilberedning

Skær guleroden i stave, og sæt dem i glas med vand - så holder de sig friske på bordet. Lav avocadodip. Mos avocadoen, og rør den med citronsaft, surmælksprodukt, salt og tabasco. Rør det fintrevne æble i. Dyp gulerødderne i dippen.

Mavevenlig

Både gulerod og avocado giver dig masser af sunde plantefibre, som gavner din fordøjelse. Surmælksproduktet giver dig desuden lidt ekstra sunde bakterier. Retten mætter for få kalorier.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: