Matcha-kugler med grønt drys

30 minutter
143 kcal

Sådan laver du en både sund og smagfuld dessert i grønne farver. Prøv de lækre matcha-kugler med drys.

Skål med grønne kugler

Matcha-kugler med grønt drys

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Matcha-kulger

  • 12 g mandler
  • 3 g havregryn
  • 25 g udstenede dadler
  • ⅓ spsk. raw kakaopulvereller almindeligt kakaoulver
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ½ spsk. groft kokosmel
  • ¼ spsk. kokosolie, smeltet
  • ¼ tsk. matcha

Drys

  • Matcha
  • Groft kokosmel

Sådan laver du matcha-kugler med grønt drys

  • Blend mandler og havregryn i en foodprocessor, til alt er finthakket.

  • Tilsæt derefter restenaf ingredienserne, og blend igen, indtil det hele er godt blandetsammen til en fast masse.

  • Rul herefter dejen til små kugler.

  • Lav et mix af matcha og kokosmeltil at trille kuglerne i – det giverikke bare den fine grønne farve, men også et smagsmæssigtpift.

  • Tril forsigtigt kuglerne i det grønne drys, og sæt dem derefter på køl.

  • Opbevar kuglerne i køleskabetindtil servering – de kan holde sig en lille uges tid på køl.

Her kan du finde flere opskrifter på lækkert og sundt julekonfekt