protein-pandekager med grønt tilbehør
© wichmann+bendtsen

Protein-pandekager med grønt og peanutdip

Kan du heller ikke få nok af pandekager? Spis pandekagerne som morgenmad, som mellemmåltid, som dessert eller lige efter træning.

Protein-pandekager med grønt og peanutdip

2 personer

Pandekagedej:

2 dl mandelmel*

2 æg

1 dl hytteost

½ tsk. vaniljepulver

½ tsk. kardemomme

1 knivspids salt

1/3 tsk. bagepulver

½ tsk. kokosolie, til stegning

Grønt og dip:

1 gulerod, skåret i stave

¼ mango, skåret i stave

7 små tomater

½ figen

1 spsk. peanutbutter

* Du kan købe mandelmel i super­markeder, eller du kan lave dit eget ved at blende mandler helt fint.

Sådan laver du protein-pandekager

  • Blend alle pandekageingre­dienserne, indtil du har en helt jævn pandekagedej. 
  • Lad dejen hvile i 5-10 minutter.
  • Opvarm en pande, og smelt lidt kokosolie til at stege pande­­kagerne i. 
  • Hæld en klat pande­kagedej på panden. 
  • Steg pandekagen i et par minutter, indtil den begynder at boble let og er gylden på undersiden.
  • Vend den, og giv den et ekstra minuts tid. 
  • Gentag, indtil du har brugt al pandekagedejen.
  • Spis gerne pandekagerne efter træning med pea­nutbutter, gulerods- og mangostave, snacktomater og figen.

Er du helt vild med pandekager? Så spis dem morgen, middag og aften

Tip

Har du travlt, kan du lave verdens nemmeste pandekager ved at mose 1 banan og røre den med 2 æg. Perfekte til morgenmad eller efter træning.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

Næringsindhold pr. person:

Energi: 585 kcal
Protein: 27,2 g
Fedt: 39,8 g
Kulhydrat: 35,4 g
Kostfibre: 8,8 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: