Protein-pandekager med grønt og peanutdip

25 minutter
585 kcal

Kan du heller ikke få nok af pandekager? Spis pandekagerne som morgenmad, som mellemmåltid, som dessert eller lige efter træning.

protein-pandekager med grønt tilbehør

Protein-pandekager med grønt og peanutdip

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Pandekagedej

  • 2 dl mandelmel*
  • 2 æg
  • 1 dl hytteost
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. kardemomme
  • 1 nip salt
  • ⅓ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. kokosolie, til stegning

Grønt og dip

  • 1 gulerod, skåret i stave
  • ¼ mango, skåret i stave
  • 7 små tomater
  • ½ figen
  • 1 spsk. peanutbutter

Sådan laver du protein-pandekager

  • Du kan købe mandelmel i super­markeder, eller du kan lave dit eget ved at blende mandler helt fint.

  • Blend alle pandekageingre­dienserne, indtil du har en helt jævn pandekagedej.

  • Lad dejen hvile i 5-10 minutter.
  • Opvarm en pande, og smelt lidt kokosolie til at stege pande­­kagerne i.
  • Hæld en klat pande­kagedej på panden.
  • Steg pandekagen i et par minutter, indtil den begynder at boble let og er gylden på undersiden.
  • Vend den, og giv den et ekstra minuts tid.
  • Gentag, indtil du har brugt al pandekagedejen.
  • Spis gerne pandekagerne efter træning med pea­nutbutter, gulerods- og mangostave, snacktomater og figen.

TIP

Har du travlt, kan du lave verdens nemmeste pandekager ved at mose 1 banan og røre den med 2 æg. Perfekte til morgenmad eller efter træning.