Protein-pandekager med grønt og peanutdip
2 personer
Pandekagedej:
2 dl mandelmel*
2 æg
1 dl hytteost
½ tsk. vaniljepulver
½ tsk. kardemomme
1 knivspids salt
1/3 tsk. bagepulver
½ tsk. kokosolie, til stegning
Grønt og dip:
1 gulerod, skåret i stave
¼ mango, skåret i stave
7 små tomater
½ figen
1 spsk. peanutbutter
* Du kan købe mandelmel i supermarkeder, eller du kan lave dit eget ved at blende mandler helt fint.
Sådan laver du protein-pandekager
- Blend alle pandekageingredienserne, indtil du har en helt jævn pandekagedej.
- Lad dejen hvile i 5-10 minutter.
- Opvarm en pande, og smelt lidt kokosolie til at stege pandekagerne i.
- Hæld en klat pandekagedej på panden.
- Steg pandekagen i et par minutter, indtil den begynder at boble let og er gylden på undersiden.
- Vend den, og giv den et ekstra minuts tid.
- Gentag, indtil du har brugt al pandekagedejen.
- Spis gerne pandekagerne efter træning med peanutbutter, gulerods- og mangostave, snacktomater og figen.
Er du helt vild med pandekager? Så spis dem morgen, middag og aften
Tip
Har du travlt, kan du lave verdens nemmeste pandekager ved at mose 1 banan og røre den med 2 æg. Perfekte til morgenmad eller efter træning.
Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her
Næringsindhold pr. person:
Energi: 585 kcal
Protein: 27,2 g
Fedt: 39,8 g
Kulhydrat: 35,4 g
Kostfibre: 8,8 g