Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje

45 minutter
15 kcal

Tilbehør

Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 kg grønne tomater
  • 500 g lyst rørsukker
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 dl æbleeddike
  • 2 stænger kanel
  • 1 stænger vanilje
  • Geleringspulver eller melatin

Sådan gør du

  • Vask og skær tomaterne i kvarter.

  • Læg dem i en gryde med sukker, salt, æbleeddike, kanel- og vaniljestænger, der er delt på tværs i halve og slidset i begge sider.

  • Lad tomaterne simre i en halv time. Rør i dem undervejs.

  • Tag kanel og vaniljestænger op, og blend marmeladen, indtil du får en homogen masse med bevarede kerner.

  • Kom nu geleringspulver i - følg anvisningen på pakken. Hæld marmeladen på Atamonskyllede glas, og læg kanel- og vaniljestænger ved.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background