Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje

45 minutter
15 kcal

Tilbehør

Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 kg grønne tomater
  • 500 g lyst rørsukker
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 dl æbleeddike
  • 2 stænger kanel
  • 1 stænger vanilje
  • Geleringspulver eller melatin

Sådan gør du

  • Vask og skær tomaterne i kvarter.

  • Læg dem i en gryde med sukker, salt, æbleeddike, kanel- og vaniljestænger, der er delt på tværs i halve og slidset i begge sider.

  • Lad tomaterne simre i en halv time. Rør i dem undervejs.

  • Tag kanel og vaniljestænger op, og blend marmeladen, indtil du får en homogen masse med bevarede kerner.

  • Kom nu geleringspulver i - følg anvisningen på pakken. Hæld marmeladen på Atamonskyllede glas, og læg kanel- og vaniljestænger ved.