Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje

Tilbehør

1. januar 2010 af I FORM-redaktionen

Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

1 kg grønne tomater

500 g lyst rørsukker

1 tsk. havsalt

1 dl æbleeddike

2 stænger kanel

1-2 stænger vanilje

Geleringspulver eller melatin

Sådan gør du

  • Vask og skær tomaterne i kvarter.
  • Læg dem i en gryde med sukker, salt, æbleeddike, kanel- og vaniljestænger, der er delt på tværs i halve og slidset i begge sider.
  • Lad tomaterne simre i en halv time. Rør i dem undervejs.
  • Tag kanel og vaniljestænger op, og blend marmeladen, indtil du får en homogen masse med bevarede kerner.
  • Kom nu geleringspulver i - følg anvisningen på pakken. Hæld marmeladen på Atamonskyllede glas, og læg kanel- og vaniljestænger ved.

næringsindhold pr. person

Energi: 15 kcal

Protein: 0,9 g

Fedt: 0,2 g

Kulhydrat: 33,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: