Sunde opskrifter Sunde snacks Grøn tomat... Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje 45 minutter 15 kcal Tilbehør Af I FORM-redaktionen 31. december 2009 Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 kg grønne tomater 500 g lyst rørsukker 1 tsk. havsalt 1 dl æbleeddike 2 stænger kanel 1 stænger vanilje Geleringspulver eller melatin Sådan gør du Vask og skær tomaterne i kvarter. Læg dem i en gryde med sukker, salt, æbleeddike, kanel- og vaniljestænger, der er delt på tværs i halve og slidset i begge sider. Lad tomaterne simre i en halv time. Rør i dem undervejs. Tag kanel og vaniljestænger op, og blend marmeladen, indtil du får en homogen masse med bevarede kerner. Kom nu geleringspulver i - følg anvisningen på pakken. Hæld marmeladen på Atamonskyllede glas, og læg kanel- og vaniljestænger ved. KanelTomat