Quinoagrød med blåbær og skyrcreme

10 minutter

Skru op for farverne med quinoagrød med blåbær, og hold vinterens mørke og kulde langt væk.

Til dig, der træner meget.

Quinoagrød med blåbær og skyrcreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 1 dl rugflager
  • 1 dl "klar-til-brug"-hvedekerner
  • ½ dl sort quinoa, der er kogt
  • 2 dl blåbær (friske eller frosne)
  • 2 dl sojamælk
  • 1 dl vand
  • 2 knsp. vaniljepulver
  • tsk. salt
  • 2 knsp. stevia
  • 2 stort æg

Skyrcreme

  • 4 spsk. skyr (40 g.)
  • ½ øko-lime med saft og skræl
  • 2 tsk. stevia
  • 2 drys vaniljepulver

Tilbehør

  • 200 g frugt og bær, fx blåbær, hindbær, appelsin eller mango. Evt. lidt kanel

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til grøden – bortset fra ægget – ned i en gryde, og kog det sammen ved svag varme.

  • Rør rundt i grøden, mens du varmer den op, og når du kan begynde at se, at den bliver tykkere og hænger sammen, slår du ægget ud i den.

  • Kog grøden op i 1 min., tag den af varmen, og lad den køle lidt af.

  • Imens blandes skyrcremen, og frugten skæres i de ønskede stykker.

  • Hæld grøden op i en skål, placér skyrcremen ovenpå, og pynt med frugt. Drys evt. med kanel.