Sunde opskrifter Morgenmad Quinoagrød... Quinoagrød med blåbær og skyrcreme 10 minutter Skru op for farverne med quinoagrød med blåbær, og hold vinterens mørke og kulde langt væk. Af I FORM-redaktionen 19. januar 2014 Til dig, der træner meget. Quinoagrød med blåbær og skyrcreme Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 1 dl rugflager 1 dl "klar-til-brug"-hvedekerner ½ dl sort quinoa, der er kogt 2 dl blåbær (friske eller frosne) 2 dl sojamælk 1 dl vand 2 knsp. vaniljepulver tsk. salt 2 knsp. stevia 2 stort æg Skyrcreme 4 spsk. skyr (40 g.) ½ øko-lime med saft og skræl 2 tsk. stevia 2 drys vaniljepulver Tilbehør 200 g frugt og bær, fx blåbær, hindbær, appelsin eller mango. Evt. lidt kanel Sådan gør du Kom alle ingredienserne til grøden – bortset fra ægget – ned i en gryde, og kog det sammen ved svag varme. Rør rundt i grøden, mens du varmer den op, og når du kan begynde at se, at den bliver tykkere og hænger sammen, slår du ægget ud i den. Kog grøden op i 1 min., tag den af varmen, og lad den køle lidt af. Imens blandes skyrcremen, og frugten skæres i de ønskede stykker. Hæld grøden op i en skål, placér skyrcremen ovenpå, og pynt med frugt. Drys evt. med kanel. SkyrBlåbærGrød