Sunde opskrifter Morgenmad Quinoagrød... Quinoagrød med blåbær og skyrcreme 10 minutter 370 kcal Protein og kostfibre fra æg, quinoa, skyr og rugflager giver dig en sund og mættende start på dagen. Perfekt som morgenmad eller efter en hård træning. Af Michelle Kristensen 19. januar 2014 SUND OG LÆKKER – og nem er den også. Har du stillet ingredienserne frem og skåret frugten på forhånd, kan grøden være klar på få minutter. Quinoagrød med blåbær og skyrcreme Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 1 dl rugflager 1 dl "klar-til-brug"-hvedekerner ½ dl sort quinoa, der er kogt 2 dl blåbær (friske eller frosne) 2 dl sojamælk 1 dl vand 2 knsp. vaniljepulver tsk. salt 2 knsp. stevia 2 stort æg Skyrcreme 4 spsk. skyr (40 g.) ½ øko-lime med saft og skræl tsk. stevia 2 drys vaniljepulver Tilbehør 200 g frugt og bær, fx blåbær, hindbær, appelsin eller mango. Evt. lidt kanel Sådan gør du Kom alle ingredienserne til grøden – bortset fra ægget – ned i en gryde, og kog det sammen ved svag varme. Rør rundt i grøden, mens du varmer den op. Når du kan begynde at se, at grøden bliver tykkere og hænger sammen, slår du ægget ud i den. Kog grøden op i 1 min., tag den af varmen, og lad den køle lidt af. Imens blandes skyrcremen, og frugten skæres i de ønskede stykker. Hæld grøden op i en skål, placér skyrcremen ovenpå, og anret med frugt. Drys evt. med kanel. SkyrBlåbærGrødBrunch