Brunch: Indisk røræg

20 minutter

Brunch: Røræg med et spark af hvidløg, chili og ingefær.

Indisk røræg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 hakket løg
  • 2 fed hvidløg, hakkede
  • ½ hakket rød chili
  • 2 cm friskrevet ingefær
  • 1 tsk. garam masala
  • 1 spsk. olivenolie
  • 5 cherrytomater skåret i halve
  • 1 dl vand eller suppe
  • 5 æg
  • Salt og peber
  • Hakket frisk koriander

Tilberedning

  • Sauter løg, hvidløg, chili, ingefær og garam masala i olivenolie i 2 minutter.
  • Kom halve tomater ved.
  • Når de begynder at rynke let, tilsætter du vand og lader det koge lidt ind.
  • Æg, salt og peber piskes let sammen med en gaffel og vendes i urtemassen, til den så småt begynder at størkne.
  • Server røræggen med hakket frisk koriander.