Brunch: Indisk røræg

20 minutter

Brunch: Røræg med et spark af hvidløg, chili og ingefær.

Indisk røræg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 hakket løg
  • 2 fed hvidløg, hakkede
  • ½ hakket rød chili
  • 2 cm friskrevet ingefær
  • 1 tsk. garam masala
  • 1 spsk. olivenolie
  • 5 cherrytomater skåret i halve
  • 1 dl vand eller suppe
  • 5 æg
  • Salt og peber
  • Hakket frisk koriander

Tilberedning

  • Sauter løg, hvidløg, chili, ingefær og garam masala i olivenolie i 2 minutter.
  • Kom halve tomater ved.
  • Når de begynder at rynke let, tilsætter du vand og lader det koge lidt ind.
  • Æg, salt og peber piskes let sammen med en gaffel og vendes i urtemassen, til den så småt begynder at størkne.
  • Server røræggen med hakket frisk koriander.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background