Læs også

Sund brunch

Sund brunch

Brunch: Indisk røræg

Brunch: Røræg med et spark af hvidløg, chili og ingefær.

31. maj 2011 af I FORM

4 x brunch-opskrifter


Ingredienser

1 hakket løg
2 fed hvidløg, hakkede
½ hakket rød chili
2 cm friskrevet ingefær
1 tsk. garam masala
1 spsk. olivenolie
5 cherrytomater skåret i halve
1 dl vand eller suppe
5 æg
Salt og peber
Hakket frisk koriander


Tilberedning

  • Sauter løg, hvidløg, chili, ingefær og garam masala i olivenolie i 2 minutter.
  • Kom halve tomater ved.
  • Når de begynder at rynke let, tilsætter du vand og lader det koge lidt ind.
  • Æg, salt og peber piskes let sammen med en gaffel og vendes i urtemassen, til den så småt begynder at størkne.
  • Server røræggen med hakket frisk koriander.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: