Brunch: Indisk røræg

20 minutter

Brunch: Røræg med et spark af hvidløg, chili og ingefær.

Indisk røræg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 hakket løg
  • 2 fed hvidløg, hakkede
  • ½ hakket rød chili
  • 2 cm friskrevet ingefær
  • 1 tsk. garam masala
  • 1 spsk. olivenolie
  • 5 cherrytomater skåret i halve
  • 1 dl vand eller suppe
  • 5 æg
  • Salt og peber
  • Hakket frisk koriander

Tilberedning

  • Sauter løg, hvidløg, chili, ingefær og garam masala i olivenolie i 2 minutter.
  • Kom halve tomater ved.
  • Når de begynder at rynke let, tilsætter du vand og lader det koge lidt ind.
  • Æg, salt og peber piskes let sammen med en gaffel og vendes i urtemassen, til den så småt begynder at størkne.
  • Server røræggen med hakket frisk koriander.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background