Læs også

Sund brunch

Sund brunch

Brunch: Indisk røræg

Brunch: Røræg med et spark af hvidløg, chili og ingefær.

Indisk røræg

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

1 hakket løg

2 fed hvidløg, hakkede

½ hakket rød chili

2 cm friskrevet ingefær

1 tsk. garam masala

1 spsk. olivenolie

5 cherrytomater skåret i halve

1 dl vand eller suppe

5 æg

Salt og peber

Hakket frisk koriander

Tilberedning


  • Sauter løg, hvidløg, chili, ingefær og garam masala i olivenolie i 2 minutter.
  • Kom halve tomater ved.
  • Når de begynder at rynke let, tilsætter du vand og lader det koge lidt ind.
  • Æg, salt og peber piskes let sammen med en gaffel og vendes i urtemassen, til den så småt begynder at størkne.
  • Server røræggen med hakket frisk koriander.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: