Sunde opskrifter Morgenmad Brunch: In... Brunch: Indisk røræg 20 minutter Brunch: Røræg med et spark af hvidløg, chili og ingefær. Af I FORM-redaktionen 30. maj 2011 Indisk røræg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 hakket løg 2 fed hvidløg, hakkede ½ hakket rød chili 2 cm friskrevet ingefær 1 tsk. garam masala 1 spsk. olivenolie 5 cherrytomater skåret i halve 1 dl vand eller suppe 5 æg Salt og peber Hakket frisk koriander Tilberedning Sauter løg, hvidløg, chili, ingefær og garam masala i olivenolie i 2 minutter. Kom halve tomater ved. Når de begynder at rynke let, tilsætter du vand og lader det koge lidt ind. Æg, salt og peber piskes let sammen med en gaffel og vendes i urtemassen, til den så småt begynder at størkne. Server røræggen med hakket frisk koriander. BrunchÆgIngefærChiliTomat