Æggewrap med parmaskinke og tomat

10 minutter
263 kcal

En nem og hurtig morgenmad eller frokost.

Du kan f.eks. nyde denne æggewrap med parmaskinke og friske tomater.

Æggewrap med parmaskinke og tomat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g små tomater
  • 4 små æg
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 skiver lufttørret skinke
  • 2 håndfuld basilikum

Sådan gør du

  • Skær tomaterne.

  • Pisk æggene med en gaffel, og kom et nip salt ved.

  • Varm en stor slip-let-pande op, og pensl den med olien. Hæld æggemassen på, og steg stabilt på den ene side. Lad wrappen glide over på et grydelåg, og vend den tilbage på panden. Steg den stabil og gylden her.

  • Læg wrappen på et skærebræt, og kom skinken på. Rul wrappen, og skær den skråt på midten.

  • Anret den med tomater, og kværn peber over. Pynt med basilikumblade.