Du kan f.eks. nyde denne æggewrap med parmaskinke og friske tomater. 

Æggewrap med parmaskinke og tomat

En nem og hurtig morgenmad eller frokost.

29. oktober 2014 af I FORM-redaktionen

Æggewrap med parmaskinke og tomat

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 5 minutter

Tid i alt: 10 minutter

INGREDIENSER

100 g små tomater

2 små æg

Havsalt og kværnet sort peber

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

2 skiver lufttørret skinke

1 håndfuld basilikum

Sådan gør du

  • Skær tomaterne.
  • Pisk æggene med en gaffel, og kom et nip salt ved.
  • Varm en stor slip-let-pande op, og pensl den med olien. Hæld æggemassen på, og steg stabilt på den ene side. Lad wrappen glide over på et grydelåg, og vend den tilbage på panden. Steg den stabil og gylden her.
  • Læg wrappen på et skærebræt, og kom skinken på. Rul wrappen, og skær den skråt på midten.
  • Anret den med tomater, og kværn peber over. Pynt med basilikumblade.

næringsindhold pr. person

Energi: 263 kcal

Protein: 21,1 g

Fedt: 17,9 g

Kulhydrat: 5,9 g

Kostfibre: 1,9 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: