Chiagrød i tre lag

Sæt lidt kulør på din morgenmad med denne chiagrød i tre farverige lag med hindbær, mango og avocado.

8. oktober 2015 af Michelle Kristensen

Chiagrød

2 personer
Rødt lag

2 dl hindbær
¼ tsk. vaniljepulver
1 drys stevia
1 frisk daddel
2 spsk. chiafrø

Gult lag

½ mango
½ papaja (eller ½ mango)
Saft og skal fra ½ økocitron
1 drys stevia
1 tsk. agavesirup
¼ tsk. vaniljepulver
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
1/3 dl chiafrø

Grønt lag

1 avocado
Saft fra 1 lime
1 drys stevia
1 tsk. agavesirup
¼ tsk. vanilje
¼ dl chiafrø

Topping

100 g ribs og frisk mynte

LÆS OGSÅ: Derfor skal du starte morgenen med chiagrød

Sådan laver du chiagrød

  • Lav hvert enkelt lag ved at blende alle ingredienser (på nær chiafrøene) sammen.
  • Rør herefter chiafrø i, og lad det trække i minimum 30 min. på køl.
  • Kom grøden i glas lagvis, og top med de friske bær og mynte.


Havregrød er billig fastfood, og så er det ovenikøbet supersundt. Bliv klog på grødens sunde effekter her, og få inspiration til nye varianter af havregrød.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler