Æggemuffins med kalkunbacon og spinat

30 minutter
102 kcal

Du kan lige nå at bage disse lækre muffins, mens du er i bad, og vupti, har du et proteinrigt morgenmåltid med meget få kalorier.

Æggemuffins

Æggemuffins med kalkunbacon og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ¼ lille løg
  • ¼ peberfrugt
  • 27 g kalkunbacon
  • æg
  • ¼ knsp. havsalt
  • sort peber, friskkværnet
  • ¼ håndfuld spinat
  • ¼ bundt purløg

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 180 gr.
  • Hak løg, peberfrugt og bacon fint. Steg baconen, til den er sprød. Sæt den til side, og sautér herefter løg og peberfrugt, til de er bløde.
  • Pisk æg sammen med salt og peber. Tilsæt den sprøde bacon, løg, peberfrugt og grofthakket spinat, og rør det hele sammen.
  • Hæld æggemassen over i 9 muffinsforme, og bag i 15-20 min., til de er faste.
  • Pynt med purløg, og nyd dem kolde eller lune.

TIP Æggemuffins er perfekte på brunchbordet. De er supernemme at lave til mange, og så kan de fryses.