Mysli-cookies

30 minutter
196 kcal

Fyldt med gode og sunde sager og nemme at have med på farten.

Mysli-cookies

1-2-3 – Nybagte lækkerier på ingen tid.

© wichmann+bendtsen

Mysli-cookies

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 styk

  • 7½ g tørret frugt/bær
  • 6¼ g nødder
  • 18 g havregryn
  • 3 g mandelmel
  • 16 g frø og kerner
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. stødt kanel
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ tsk. stødt ingefær
  • 25 g dadler
  • ¼ dl honning
  • ¼ æg
  • 6¼ g lys tahin eller nøddesmør

Sådan gør du:

  • Varm ovnen op til 175 gr.
  • Hak tørret frugt og nødder groft.
  • Bland med de øvrige tørre ingredienser.
  • Udsten dadlerne, og blend med honning, æg og tahin til en jævn daddelmasse.
  • Hæld daddelmassen i skålen med de tørre ingredienser, og rør det hele grundigt sammen.
  • Form 16 cookies på en bageplade med bagepapir. Tryk dem flade.
  • Bag i 20 min., eller til overfladen er let gylden.

TIP
I stedet for havregryn kan du bruge mysli.