Sunde opskrifter Kager Mysli-cook... Mysli-cookies 30 minutter 196 kcal Fyldt med gode og sunde sager og nemme at have med på farten. Af Signe Moesby Leth 3. marts 2025 1-2-3 – Nybagte lækkerier på ingen tid. © wichmann+bendtsen Mysli-cookies Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 styk 7½ g tørret frugt/bær 6¼ g nødder 18 g havregryn 3 g mandelmel 16 g frø og kerner ¼ tsk. havsalt ¼ tsk. stødt kanel ¼ tsk. vaniljepulver ¼ tsk. stødt ingefær 25 g dadler ¼ dl honning ¼ æg 6¼ g lys tahin eller nøddesmør Sådan gør du: Varm ovnen op til 175 gr. Hak tørret frugt og nødder groft. Bland med de øvrige tørre ingredienser. Udsten dadlerne, og blend med honning, æg og tahin til en jævn daddelmasse. Hæld daddelmassen i skålen med de tørre ingredienser, og rør det hele grundigt sammen. Form 16 cookies på en bageplade med bagepapir. Tryk dem flade. Bag i 20 min., eller til overfladen er let gylden. TIPI stedet for havregryn kan du bruge mysli. Læs også: Havregrynskugler med dadler, kakao og ristede mandler NødderHavregrynDadler