Sunde opskrifter Kager Kikærtekag... Kikærtekage med proteiner, sundt fedt og helt uden mel 35 minutter 195 kcal Du kender dem sikkert bedst som ingrediens i hummus og falafel, men de små proteinrige fiberkugler er også fremragende i salater og gryderetter – ja tilmed i kage. Af Signe Moesby Leth 30. august 2017 SUND KAGE. Denne kikærtekage med proteiner, sundt fedt (og helt uden mel) vil overraske dine gæster på både smag og udseende. © Wichmann+bendtsen Blondies med kikærter, peanutbutter og tahinglasur Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. Kikærtekage ¼ ds. Kikærter eller 240 gram kogte ¼ æg ¼ dl akaciehonning ¼ spsk. tahin ¼ dl peanutbutter ¼ tsk. vaniljepulver ¼ dl kokossukker eller almindeligt sukker ¼ tsk. bagepulver ¼ tsk. natron Tahinglasur ¼ tsk. tahin ¼ tsk. akaciehonning ¼ tsk. vand ¼ tsk. vaniljepulver ¼ knsp. salt Topping 22 g bær Evt. spiselige blomster Sådan gør du Blend alle ingredienserne i en foodprocessor, til kikærterne er helt findelte, og du har en jævn kagedej. Hæld dejen over i en form (20 x 20 cm), og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 25 min., til den er let gylden. Pisk eller blend ingredienserne til tahinglasuren sammen, og stil den til side. Stil kagen på en rist, og lad den køle af i formen. Pynt kagen med tahinglasur, og skær den ud i ni stykker. Anret med friske bær og evt. blomster. LÆS OGSÅ: Opskrift på nemt og sundt bananbrød eller 20 opskrifter på sunde kager. Kikærter