Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Squash-barer med kikærter

Nyd dette sundhedsboost som dessert eller du kan nyde dem som snack, når du har brug for lidt sødt.

11. oktober 2016 af I FORM-redaktionen

Squash-barer

8 personer

Kikærtebund

240 g kogte kikærter
1 økocitron (saft og skal)
1 tsk. bagepulver 

2 tsk. vaniljepulver 

50 g smeltet kokosolie 

½ tsk. stevia
2 spsk. agavesirup
2 æg

Topping

1 squash (uden det inderste)
1/3 tsk. stevia
Et stort drys vaniljepulver
1 spsk. agavesirup
1 økocitron (skal og saft)
2 æg
1 bæger æggehvide

Pynt

Brombær og citronskal


Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til bunden sammen til en helt fin og ensartet dej.
  • Kom dejen i en lille bageform (20 x 15 cm), og bag bunden i 20-25 minutter ved 150 grader. Imens kagen bager, laver du toppen.
  • Riv squashen på et rivejern eller et juliennejern. Riv på langs af squashen, og stop, når du kommer ind til kernerne – de skal ikke med!
  • Pisk æg og æggehvide sammen. Vend herefter squash og resten af ingredienserne i æggemassen, og pisk det sammen.
  • Tag bunden ud af ovnen, stik en gaffel ned i bunden ca. 10 gange, og kom toppen ovenpå.
  • Bag herefter kagen ved 175 grader i 30-35 minutter.
  • Pynt kagen med brombær og revet skal af en økologisk citron.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: