Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Squash-barer med kikærter

Nyd dette sundhedsboost som dessert eller du kan nyde dem som snack, når du har brug for lidt sødt.

Squash-barer

8 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 20 minutter

Tilberedningstid: 1 time

Tid i alt: 80 minutter

INGREDIENSER

Kikærtebund

240 g kogte kikærter

1 økocitron (saft og skal)

1 tsk. bagepulver 


2 tsk. vaniljepulver 


50 g smeltet kokosolie 


½ tsk. stevia

2 spsk. agavesirup

2 æg

Topping

1 squash (uden det inderste)

1/3 tsk. stevia

1 drys vaniljepulver

1 spsk. agavesirup

1 økocitron (skal og saft)

2 æg

1 bæger æggehvide

Pynt

Brombær og citronskal

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til bunden sammen til en helt fin og ensartet dej.
  • Kom dejen i en lille bageform (20 x 15 cm), og bag bunden i 20-25 minutter ved 150 grader. Imens kagen bager, laver du toppen.
  • Riv squashen på et rivejern eller et juliennejern. Riv på langs af squashen, og stop, når du kommer ind til kernerne – de skal ikke med!
  • Pisk æg og æggehvide sammen. Vend herefter squash og resten af ingredienserne i æggemassen, og pisk det sammen.
  • Tag bunden ud af ovnen, stik en gaffel ned i bunden ca. 10 gange, og kom toppen ovenpå.
  • Bag herefter kagen ved 175 grader i 30-35 minutter.
  • Pynt kagen med brombær og revet skal af en økologisk citron.

næringsindhold pr. person

Energi: 156,5 kcal

Protein: 6,25 g

Fedt: 9,6 g

Kulhydrat: 11,8 g

Kostfibre: 1,2 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: