Sunde opskrifter Juice-opskrifter Rabarbersa... Rabarbersaft med jordbær 50 minutter 220 kcal Lav din egen saft af syrlige rabarber, læskende vandmelon og søde jordbær. Af Michelle Kristensen 23. maj 2016 Hjemmelavet rabarbersaft Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 300 g vandmelon ½ lime 200 g frosne jordbær Rabarbersirup 8 stilke rabarber ½ knsp. stevia ½ spsk. agavesirup ½ knsp. vaniljepulver ½ dl vand Pynt Frisk frugt og krydderurter Tilsæt evt. frisk ingefær og et squeeze agavesirup Sådan laver du hjemmelavet rabarbersaft Dagen før: Skær 8 stilke rabarber i 3-cm-stykker, og kom dem op i en gryde sammen med stevia, agavesirup, vanilje og vand. Kog det i 10 min. Hæld herefter blandingen gennem et rent viskestykke, så du får en fin rød væske uden trævler fra rabarberne. Kog så væsken igennem i 30-40 min., så den bliver mere koncentreret – hold øje med den undervejs, så den ikke mister al væske og brænder på. På dagen: Blend vandmelon, lime og jordbær til en ensartet masse. Fordel drikken i 4 glas, hæld så rabarbersirup oveni i glassene, og pynt evt. med krydderurter. Drik med det samme. Læs også: Rabarberkage med jordbær, vanilje og græsk yoghurt MelonJordbærVandmelonRabarber