Farvede æg i skål
© wichmann+bendtsen

Påskeæg i fine farver

Pift påskebordet op med de fineste æg i farver.

1. marts 2017 af Michelle Kristensen

Påskeæg i fine farver   

Sådan farver du æggene 

Gule æg:
Kog en lille gryde vand tilsat 3 spsk. gurkemeje, 1 tsk. salt og 1 spsk. eddike i ca. 15 min. Læg de hårdkogte æg ned i væsken, når den er kølet af. Lad dem trække i ca. 30 min.

Blå æg:
Kom 200 g knuste blåbær eller 200 g finthakket rødkål i vandet i stedet for gurkemeje. 


Pink æg:
200 gram rødbeder i vandet i stedet for gurkemeje.

Gyldne æg:
Løgskaller fra 6-8 løg i vandet, vil give æggene en smuk gyldenbrun farve.


LÆS OGSÅ: Hvor mange æg må man spise om dagen? Få svar her! 


Vil du udsmykke æggene yderligere, kan du eksperimentere med blomster- og urteaftryk som i videoen her.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler