To skåle, en med dressing og en med salat
© Wichmann+Bendtsen

Kyllingesalat med mango og kål

Nye madpakkeidéer på bare 10 minutter. Læs her, hvordan du laver en delikat kyllingesalat.

Kyllingesalat

1 person

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 10 minutter

INGREDIENSER

1 kyllingebrystfilet

Ekstra jomfruolivenolie

Havsalt og kværnet sort peber

75 g fintskåret grøn spidskål

75 g fintskåret rød spidskål

50 g blandede salater

3 san marzano-tomater

¼ rød peber

¼ mango

Dressing

1 spsk. dijonsennep

½ dl hvidvinseddike

1 dl koldpresset rapsolie

1 dl ekstra jomfruolivenolie

Et par stilke kruspersille

1 økologisk citron

Sådan laver du kyllingesalat

  • Skær kødet i tern, steg disse i olivenolie, smag til med salt og peber – eller brug en rest kylling fra aftenen før.
  • Pisk dressingens hovedingredienser: sennep, eddike og olie– og smag til med salt, peber og revet citronskal.
  • Fyld den med fintskåret persille.
  • Vend de to slags kål og salaten med 1-2 spsk. dressing.
  • Skær tomater, peber og mango.
  • Anret det grønne med kylling.

Næringsindhold i kyllingesalat pr. person

Energi: 409 kcal

Protein: 30,9 g

Fedt: 21,5 g

Kulhydrat: 26,9 g

Kostfibre: 6,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: