Kyllingesalat
1 person
TIDSFORBRUG
Tid i alt: 10 minutter
INGREDIENSER
1 kyllingebrystfilet
Ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og kværnet sort peber
75 g fintskåret grøn spidskål
75 g fintskåret rød spidskål
50 g blandede salater
3 san marzano-tomater
¼ rød peber
¼ mango
Dressing
1 spsk. dijonsennep
½ dl hvidvinseddike
1 dl koldpresset rapsolie
1 dl ekstra jomfruolivenolie
Et par stilke kruspersille
1 økologisk citron
Sådan laver du kyllingesalat
- Skær kødet i tern, steg disse i olivenolie, smag til med salt og peber – eller brug en rest kylling fra aftenen før.
- Pisk dressingens hovedingredienser: sennep, eddike og olie– og smag til med salt, peber og revet citronskal.
- Fyld den med fintskåret persille.
- Vend de to slags kål og salaten med 1-2 spsk. dressing.
- Skær tomater, peber og mango.
- Anret det grønne med kylling.
Næringsindhold i kyllingesalat pr. person
Energi: 409 kcal
Protein: 30,9 g
Fedt: 21,5 g
Kulhydrat: 26,9 g
Kostfibre: 6,7 g