Kyllingesalat med mango og kål

10 minutter
409 kcal

Nye madpakkeidéer på bare 10 minutter. Læs her, hvordan du laver en delikat kyllingesalat.

To skåle, en med dressing og en med salat

Kyllingesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebrystfilet
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 150 g fintskåret grøn spidskål
  • 150 g fintskåret rød spidskål
  • 100 g blandede salater
  • 6 san marzano-tomater
  • ½ rød peber
  • ½ mango

Dressing

  • 2 spsk. dijonsennep
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 2 dl koldpresset rapsolie
  • 2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • Et par stilke kruspersille
  • 2 økologisk citron

Sådan laver du kyllingesalat

  • Skær kødet i tern, steg disse i olivenolie, smag til med salt og peber – eller brug en rest kylling fra aftenen før.
  • Pisk dressingens hovedingredienser: sennep, eddike og olie– og smag til med salt, peber og revet citronskal.
  • Fyld den med fintskåret persille.
  • Vend de to slags kål og salaten med 1-2 spsk. dressing.
  • Skær tomater, peber og mango.
  • Anret det grønne med kylling.