Risruller med and

45 minutter
187 kcal

Julens and behøver ikke være i selskab med rødkål og brun sovs, det kan også være som asiatiske risruller med stegt andebryst og rødbededip.

Risruller med and og rødkål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 ark rispapir
  • andebryst
  • ¼ kinaradise
  • ¼ rødkålshoved
  • ⅓ håndfuld tyttebær
  • potte rød skovsyre
  • Blandede grønne urter i potter

Rødbededip

  • stor rødbede (200 g)
  • Saft og skal fra en økocitron
  • 1⅓ kardemommekapsler
  • Havsalt og kværnet peber

Sådan laver du risruller

  • Steg andebrystet på en pande, først på skindsiden i 3 min., så vendes brystet, der skrues helt op for varmen, og brystet steger yderligere 3 min. Pak kødet ind i staniol, indtil det skal skæres i skiver og anrettes.

  • Skræl kinaradisen, og skræl derefter lange strimler med en tyndskræller.

  • Strimlerne lægges i koldt vand, indtil de skal spises, så de er saftige og sprøde.

  • Rødkålen skæres i skiver, der er til at tygge (1 cm) og lige så lange, som rispapiret er bredt.

  • Anret skovsyre og tyttebær i en lille skål.

  • Anret de grønne urter, som gæsterne selv kan klippe af i nogle små potter og stil dem på bordet. Her er der brugt thaibasilikum, estragon, ananasmynte og brøndkarse.

  • Rødbeden koges i 15-20 min., til den er mør. Vandet hældes fra, og rødbeden blendes med alle dip-ingredienserne til en blød og ensartet dip.

  • Kom den i små skåle, der stilles på bordet.

  • Rispapiret fugtes i en skål vand, og et stykke lægges på hver tallerken.

  • Derefter mixer man selv sine grønne ingredienser og andebrystet på rispapiret, og rullen rulles.

  • Dyp rullen i rødbededip.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background