rugbrød med pålæg
© Wichmann+Bendtsen

Avocadomad med rejer

Pift på bare 10 minutter rugbrødsmadden op med avocado, rejer og tomatskyr.

28. april 2016 af Anne Larsen

Avocadomad med rejer og tomatskyr

1 person

1 skive rugbrød, ca. 50 g
1 avocado
100 g rejer
Havsalt og kværnet sort peber
Et lille bundt purløg

Holder du igen med avocado, fordi du er bange for at tage på? Så bør du læse dette

Dressing
0,5 dl skyr
1 tsk. mayonnaise
1 tsk. koncentreret tomatpuré, alternativt en god ketchup 
½ tsk. worchestershiresauce
1 økologisk citron
Tabasco
Havsalt og kværnet sort peber

Sådan laver du avocadomad med rejer og tomatskyr

  • Rør skyr med mayonnaise, tomatpuré og worchestershiresauce.
  • Smag dressingen til med revet citronskal, citronsaft, Tabasco, salt og peber.
  • Rist brødet.
  • Mos avocadokødet med lidt citronsaft, og smag til med salt.
  • Fordel det på brødet, og anret med rejer, tætskåret purløg, dressing og en citronbåd.

Næringsindhold i avocadomad med rejer og tomatskyr pr. person
Energi: 444 kcal
Protein: 28 g
Fedt: 20,9 g
Kulhydrat: 42,1 g
Kostfibre: 11 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler