Asiatisk boks fyldt med proteiner

30 minutter
478 kcal

Gør madpakken til en eksotisk og spændende oplevelse på kun 10 minutter.

Bokse med grønt

Asiatisk boks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g udblødte og kogte kikærter (svarer til 25 g rå)
  • Havsalt
  • 100 g edamamebønner
  • Koldpresset rapsolie
  • 200 g aspargesbroccoli/fintskåret broccoli eller blomkål
  • 2 æg
  • 2 gulerod
  • 200 g kinaradise
  • 2 kiwi
  • 100 g jordbær– eller anden frugt

Peanutdressing

  • 4 tsk. peanutbutter
  • 2 tsk. olie: sesamolie,rapsolie eller olivenolie
  • 2 tsk. soja
  • 1 tsk. riseddike
  • Limesaft
  • Kværnet sort peber

Sådan laver du en asiatisk boks

  • Rist kikærterne på en tør pande, og drys med salt (du kan evt. krydre med hvidløg og chili).
  • Giv edamamebønnerne et kort opkog med dryp af rapsolie og salt, og lad dem afdryppe i en sigte. Kom aspargesbroccoli/broccoli i samme kogevand, og giv dem et minut.
  • Lad kålen dryppe af i en sigte.
  • Kog ægget 7 minutter.
  • Skræl og skær gulerod, kinaradise, kiwi og jordbær.
  • Kom det hele i et par bokse med adskilte rum.
  • Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.