100
g
udblødte og kogte kikærter (svarer til 25 g rå)
Havsalt
100
g
edamamebønner
Koldpresset rapsolie
200
g
aspargesbroccoli/fintskåret broccoli eller blomkål
2
æg
2
gulerod
200
g
kinaradise
2
kiwi
100
g
jordbær– eller anden frugt
Peanutdressing
4
tsk.
peanutbutter
2
tsk.
olie: sesamolie,rapsolie eller olivenolie
2
tsk.
soja
1
tsk.
riseddike
Limesaft
Kværnet sort peber
Sådan laver du en asiatisk boks
Rist kikærterne på en tør pande, og drys med salt (du kan evt. krydre med hvidløg og chili).
Giv edamamebønnerne et kort opkog med dryp af rapsolie og salt, og lad dem afdryppe i en sigte. Kom aspargesbroccoli/broccoli i samme kogevand, og giv dem et minut.
Lad kålen dryppe af i en sigte.
Kog ægget 7 minutter.
Skræl og skær gulerod, kinaradise, kiwi og jordbær.
Kom det hele i et par bokse med adskilte rum.
Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.