Popcorn de luxe i gryde

25 minutter
70 kcal

Forkæl dine gæster – eller bare dig selv – med en sund snack. De her små popcorn-hapsere med nødder og chokolade er ren luksus.

Popcorn de luxe i gryde

POPCORN DE LUXE I GRYDE – Førsteklasses nydelse!

© wichmann+bendtsen

Popcorn de luxe i gryde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Stk.

  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ dl majskerner
  • ¼ tsk. havsalt
  • ½ spsk. blandede nødder
  • 12 g pink ruby chokolade

Mørk chokoversion:

  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ dl majskerner
  • ¼ tsk. havsalt
  • ½ spsk. blandede nødder
  • 12 g mørk chokolade, 70 %

Sådan gør du

  • Put olie i en stor gryde sammen med majskernerne, og ryst grundigt.
  • Pop popcornene under låg ved middel varme, ryst gryden løbende undervejs.
  • Drys popcornene med havsalt, og lad dem køle, før du vender dem sammen med grofthakkede nødder og smeltet chokolade.
  • Brug en ske til at forme små popcornhapser på et stykke bagepapir, og lad dem hvile, til chokoladen er størknet.
  • Servér straks, eller opbevar i en lufttæt beholder ved stuetemperatur indtil servering.