Hjemmelavet yoghurt-is med bær
Hjemmelavet yoghurt-is med bær

Lav din egen frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst.

Lav din egen frossen yoghurt-is

I FORM giver dig opskriften på frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst, så du kan nyde sommers lækre desserter uden at tænke på badevægten.

19. juli 2016 af I FORM

Frossen yoghurt-is med hyldeblomst

4 personer

4 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
200 g frosne ribs + 4 klaser til topping
4 dl yoghurt (sødmælks­yoghurt med 3,5 g fedt/100 g)
8 spsk. flormelis


Sådan laver du frossen yoghurt-is

  • Start med at stille hyldeblomstsaften i fryseren en time.
  • Blend derefter yoghurt med den let frosne hyldeblomstsaft, de frosne bær samt flormelis.
  • Anret straks isen med friske ribsklaser på toppen.
  • Isen kan også fryses ned i en times tid, hvor du rører i den med jævne mellemrum.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler