Sunde opskrifter Desserter Lav din eg... Lav din egen frossen yoghurt-is 65 minutter 183 kcal I FORM giver dig opskriften på frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst, så du kan nyde sommers lækre desserter uden at tænke på badevægten. Af I FORM-redaktionen 18. juli 2016 HJEMMELAVET YOGHURT-IS MED BÆR Lav din egen frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst. Frossen yoghurt-is med hyldeblomst Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft 100 g frosne ribs + 4 klaser til topping 2 dl yoghurt (sødmælksyoghurt med 3,5 g fedt/100 g) 4 spsk. flormelis Sådan laver du frossen yoghurt-is Start med at stille hyldeblomstsaften i fryseren en time. Blend derefter yoghurt med den let frosne hyldeblomstsaft, de frosne bær samt flormelis. Anret straks isen med friske ribsklaser på toppen. Isen kan også fryses ned i en times tid, hvor du rører i den med jævne mellemrum. IsBær