Hjemmelavet yoghurt-is med bær
Hjemmelavet yoghurt-is med bær

Lav din egen frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst.

Lav din egen frossen yoghurt-is

I FORM giver dig opskriften på frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst, så du kan nyde sommers lækre desserter uden at tænke på badevægten.

19. juli 2016 af I FORM-redaktionen

Frossen yoghurt-is med hyldeblomst

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tid i alt: 65 minutter - Frysetid: 1 time

INGREDIENSER

4 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft

200 g frosne ribs + 4 klaser til topping

4 dl yoghurt (sødmælks­yoghurt med 3,5 g fedt/100 g)

8 spsk. flormelis

Sådan laver du frossen yoghurt-is

  • Start med at stille hyldeblomstsaften i fryseren en time.
  • Blend derefter yoghurt med den let frosne hyldeblomstsaft, de frosne bær samt flormelis.
  • Anret straks isen med friske ribsklaser på toppen.
  • Isen kan også fryses ned i en times tid, hvor du rører i den med jævne mellemrum.


næringsindhold pr. person

Energi: 183 kcal

Protein: 4,9 g

Fedt: 5 g

Kulhydrat: 31,3 g

Kostfibre: 3,2 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: