Lav din egen frossen yoghurt-is

65 minutter
183 kcal

I FORM giver dig opskriften på frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst, så du kan nyde sommers lækre desserter uden at tænke på badevægten.

Hjemmelavet yoghurt-is med bær

HJEMMELAVET YOGHURT-IS MED BÆR Lav din egen frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst.

Frossen yoghurt-is med hyldeblomst

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
  • 100 g frosne ribs + 4 klaser til topping
  • 2 dl yoghurt (sødmælks­yoghurt med 3,5 g fedt/100 g)
  • 4 spsk. flormelis

Sådan laver du frossen yoghurt-is

  • Start med at stille hyldeblomstsaften i fryseren en time.

  • Blend derefter yoghurt med den let frosne hyldeblomstsaft, de frosne bær samt flormelis.

  • Anret straks isen med friske ribsklaser på toppen.

  • Isen kan også fryses ned i en times tid, hvor du rører i den med jævne mellemrum.