Lav din egen frossen yoghurt-is

65 minutter
183 kcal

I FORM giver dig opskriften på frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst, så du kan nyde sommers lækre desserter uden at tænke på badevægten.

Hjemmelavet yoghurt-is med bær

HJEMMELAVET YOGHURT-IS MED BÆR Lav din egen frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst.

Frossen yoghurt-is med hyldeblomst

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
  • 100 g frosne ribs + 4 klaser til topping
  • 2 dl yoghurt (sødmælks­yoghurt med 3,5 g fedt/100 g)
  • 4 spsk. flormelis

Sådan laver du frossen yoghurt-is

  • Start med at stille hyldeblomstsaften i fryseren en time.

  • Blend derefter yoghurt med den let frosne hyldeblomstsaft, de frosne bær samt flormelis.

  • Anret straks isen med friske ribsklaser på toppen.

  • Isen kan også fryses ned i en times tid, hvor du rører i den med jævne mellemrum.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background