Frossen yoghurt-is med hyldeblomst
4 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 5 minutter
Tid i alt: 65 minutter - Frysetid: 1 time
INGREDIENSER
4 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
200 g frosne ribs + 4 klaser til topping
4 dl yoghurt (sødmælksyoghurt med 3,5 g fedt/100 g)
8 spsk. flormelis
Sådan laver du frossen yoghurt-is
- Start med at stille hyldeblomstsaften i fryseren en time.
- Blend derefter yoghurt med den let frosne hyldeblomstsaft, de frosne bær samt flormelis.
- Anret straks isen med friske ribsklaser på toppen.
- Isen kan også fryses ned i en times tid, hvor du rører i den med jævne mellemrum.
næringsindhold pr. person
Energi: 183 kcal
Protein: 4,9 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 31,3 g
Kostfibre: 3,2 g