Hjemmelavet yoghurt-is med bær
Hjemmelavet yoghurt-is med bær

Lav din egen frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst.

Lav din egen frossen yoghurt-is

I FORM giver dig opskriften på frossen yoghurt-is med ribs og hyldeblomst, så du kan nyde sommers lækre desserter uden at tænke på badevægten.

19. juli 2016 af I FORM

Frossen yoghurt-is med hyldeblomst

4 personer

4 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
200 g frosne ribs + 4 klaser til topping
4 dl yoghurt (sødmælks­yoghurt med 3,5 g fedt/100 g)
8 spsk. flormelis

Sådan laver du frossen yoghurt-is

  • Start med at stille hyldeblomstsaften i fryseren en time.
  • Blend derefter yoghurt med den let frosne hyldeblomstsaft, de frosne bær samt flormelis.
  • Anret straks isen med friske ribsklaser på toppen.
  • Isen kan også fryses ned i en times tid, hvor du rører i den med jævne mellemrum.


Kefir har fået comeback. Men hvad er kefir egentlig godt for? Få svaret her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: