Sunde opskrifter Brød Chia-bolle... Chia-boller med gulerod og boghvedekerner 40 minutter 133,2 kcal Lækre boller spækket med sunde kerner - egner sig perfekt som tilbehør eller i picnickurven. Af I FORM-redaktionen 29. september 2013 Chia-boller med gulerod og boghvedekerner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk ½ dl chiafrø ¾ dl vand 10 g gær ¼ tsk. havsalt ¼ knsp. stevia ¼ stor gulerod ¼ dl knækkede boghvedekerner ½ æg ½ dl fuldkornsrismel Sådan gør du Sæt chiafrø i blød i 2 dl vand i minimum 10 min. Rør gær ud i 2 dl lunkent vand, og tilsæt salt, stevia samt æg, og rør det hele sammen. Riv guleroden fint, bland det sammen med gærblandingen, tilsæt herefter de opblødte chiafrø, og rør godt rundt. Kom nu de knækkede boghvedekerner i blandingen, og rør fuldkornsrismel i lidt efter lidt. Form 10 boller, og bag dem ved 175 grader i 20-25 min. Når de er gyldne og sprøde i bunden, er de færdige. Læs også: Lav din egen surdej og Nemme koldhævede boller med havregryn Chiafrø