Avocado med stenbiderrogn, rødløg, krydderurter og skyrcreme

15 minutter
226 kcal

Avocado og stenbiderrogn er et godt makkerpar – her i selskab med rødløg og masser af krydderurter. Perfekt som forret eller til frokost. Og supernem at lave.

Avocado med stenbiderrogn og skyrcreme

HAR DU ET KVARTER? Hvis ja, kan du bikse denne lækre, lille ret sammen. Nemt, sundt og lækkert.

© wichmann+bendtsen

Avocado med stenbiderrogn og skyrcreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 dl stenbiderrogn, gerne frisk
  • 2 halve avocadoer
  • citronsaft
  • 1 spsk. tætskåret purløg
  • 1 håndfuld dildspidser
  • 1 rødløg
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 spsk. skyr rørt med lidt mælk

Sådan gør du

  • Dryp de to halve avocadoer med citronsaft, og skær dem i fine skiver på langs.
  • Klip purløg, skær dild fint (gem lidt til anretning) og skær rødløg i ultrafine tern.
  • Vend stenbiderrogn med krydderurterne.
  • Smag skyrcremen til med lidt citronsaft, salt og peber.
  • Anret avocadoskiver med rognblanding, skyrcreme og dild.